20 Nisan 2024 Cumartesi

Isparta’da 3 sağlık çalışanı açığa alındı

Isparta’da 3 sağlık çalışanı açığa alındı

Isparta

Soruşturmalar kapsamında Isparta Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı hastanelerde görev yapan 3 sağlık çalışanı açığa alındı.

 

 

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına ilişkin soruşturmalar kapsamında devlet kurumlarında örgütle bağlantısı olduğu iddiasıyla açığa almalar devam ediyor.

Soruşturmalar kapsamında Sağlık Bakanlığı kararıyla Isparta Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı hastanelerde görev yapan 3 sağlık çalışanı açığa alındı.

Açığa alınan sağlık çalışanlarından birinin diş hekimi, 1’inin doktor ve diğerinin de hizmetli olarak görev yaptığı öğrenildi.

Öte yandan Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına ilişkin kamu kurum ve kuruluşlarındaki soruşturmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

.....

18 Kasım 2016 Cuma 12:02

İddia eden iddasini ispat ile yükümlüdür. Isimleri ve ispatlarinizi sunun Emniyete gerisini Emniyet halletsin. Koltuk için böyle alcalmaya gerek yok kanaatimce. Karakter sahibi olalım. Insanları yerinden edip kendilerinin yerine geçmek için iftira atmayın. Iddia eden ispatliyla Emniyet Müdürlüğüne gitsin. Kanser virusu gibi yayilmazlar o zaman.Burada boş boş konuşmaya gerek yok. Isim soyisim paylaşarak bu yorumu yapabilirsiniz.

Vatandaş

17 Kasım 2016 Perşembe 18:07

Kamu kurumlarında temizlik devam ediyorda sıra DSİ ye ne zaman gelecek. DSİ de 2010 girişli mühendisler o şubeden o şubeye müdür oluyor. Hatta bir tanesinin üniversiteden atılan eşi DSİ de şirket çalışanı olarak çalıştırılıyor. Bölge müdürü hepsini koruyup kolluyor. Bu bölge müdürü gitmeden dsi temizlenmez. DSİ de pekçok fetöcü var ama temizlik olurmu bilmiyorum. Kanserli hücre gibi yayılıyor bunlar

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR