19 Nisan 2024 Cuma

ISPARTAYI ISKARTA ETTİRMEYECEĞİZ

ISPARTAYI ISKARTA ETTİRMEYECEĞİZ

Isparta

Karaağaç Mahallesi mitinginde konuşan Başkan Günaydın, daha önce bir devir yaşandığını hatırlatarak, “Isparta’yı ıskarta yaptılar. Vicdanları titremeden belediyenin, toplumun parasını yok ettiler, batırdılar. Isparta’yı bir ıskarta ettirmeyeceğiz” dedi.

Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, seçim çalışmalarına Karaağaç Mahallesi Sosyal Tesislerinde devam etti. Başkan Günaydın sosyal tesislere gelişinde havai fişekler, meşaleler ve tezahüratlarla karşılandı. Programa MHP İl Başkanı Nail Bayram, Merkez İlçe Başkanı Gürsan Taştekin, Ülkü Ocakları Başkanı Umur Güzerin, Seçim İletişim ve Yönetim Merkezi Başkanı İzzettin Dikmen, Karaağaç Mahallesi Muhtarı İbrahim Ayyıldız, Davraz Mahallesi Muhtarı Coşkun Kunt, Sermet Mahallesi Muhtarı Bekir Küçüktütüncü ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşlar salona sığmazken, 32 Gençlik de Başkan Günaydın’a tam destek verdi.

Aday ve milletvekillerinin seçim çalışmalarını tenkit ve karalama üzerine kurduğunu dile getiren Günaydın, “Halkımıza dolu dolu hizmet etmeye durmadan devam edeceğiz” görüşlerinde bulunurken, siyasi rakiplerini nezakete davet etti.

Isparta Belediyesi’nin kasalarını doldurduklarını ve halka hizmeti dolu dolu sürdüreceklerini aktaran Günaydın, “Bizim partimizin ismine ve amblemine uygun çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Partimizin içinde hareket kelimesi vardır. Çalışma vardır, üç hilal de Türkiye’nin ve Isparta’nın başarısı ve simgesidir” görüşlerinde bulundu.

Isparta’yı Türkiye’de konuşulur hale getirdiklerini ve artık Avrupa’nın konuşulan kenti haline geleceğini dile getiren Günaydın, “Isparta daha önce bir devir yaşadı. Isparta’yı ne yaptılar? Isparta’yı, ıskarta yaptılar. Biz dünya şehri Isparta yapacağız” dedi.

‘Fabrikaları satacağız’ diyorlar diyen Günaydın, “Altın yumurtlayan fabrikamızı satmak istiyorlar. Satamayacaksınız. Bir eline servet, miras elde ettiğin zaman, atadan gelen bir miras olarak görmeyip, yok edilecek bir servet olarak kabul edenler daha öncede Isparta’da türedi. Bu insanlar vicdanı titremeden milletin, kamunun, belediyenin parasını batırdılar. Kimsede Isparta’yı bundan sonra ıskarta edemeyecek. Isparta’yı dünyanın en iyi konuşulan illerinden birisi haline getireceğiz” ifadelerinde bulundu.

Konuşmasında Karaağaç Mahallesi için yapılan çalışmalara da değinen Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, mahallenin tüm imar sorunlarının çözüldüğünü, demiryolları ile ilgili probleminde ortadan kalktığını belirtti. Mahallede bulunan bazı eski yapıların korunarak yeni bir imar yapıldığını aktaran Günaydın, mahalledeki kat yüksekliğinin de 7’ye çıkarıldığını belirtti.

Daha önceki seçimlerde ‘Halkım ne isterse ben onu yaparım’ sözünü hatırlatan Günaydın, “Halkım ne isterse ben yine onu yaparım” diyerek, mahallenin kentsel dönüşüme hazır hale getirildiğini belirtti.

Yine kentsel dönüşüm kapsamında Emre, Gülcü, Sülübey, Sidre gibi mahallelerde de çalışmaların tamamlandığını aktaran Günaydın, “Bu mahallelerimiz yenilendiğinde bu bölgeler 200 bin nüfusa hitap edecek” ifadelerinde bulundu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MERAK ETME SEN

12 Mart 2019 Salı 10:11

Isparta o dediğin olmayacak O gittiğin Antalya olacak türel gb mantıklı projelerle bu iş olacak ...herşeyi çarpıtıp durmayın ...en büyük ısparta için yapılan proje ne varki allah aşkına..işe yarayacak..keşke ıtkm bitseydi de sana verseydik oyumuzu.yazın da koku sorunu .balkona çıkmadık yazın yaa..davraz kente bi gitte gör.çözdüm diyon keşke şu seçim yazın olaydı da göreydik..

genclik sevdali rte

12 Mart 2019 Salı 00:33

kim ne derse desin akp yanlis aday cikardi..sukru bey belediye icin cok donanimli degil.altif konuskan pratik degil.memleketim icin sahsi dusunmemem gerek bu kez oyum ispartanin evladi ozu sozu bir hakkini arayan hakkimizi arayacak olan gokmenindir..buyuk secimde oyum cumhur ittifaki..ama sukruye oy bizi iyice cope ****urur

Gülcü seninle

11 Mart 2019 Pazartesi 22:14

3 tane zobuldak vekil, bir lüzumsuz zabun, fetocu aday, bir avuç at gözlüğüyle bakan gülcünün soytarı zavallıları başkan GÜNAYDIN rüyanıza falan girmiyor değilmi!!!

Güle güle

11 Mart 2019 Pazartesi 20:15

Anca heykel yap müze aç bide mermerden oturak yap icraat nerde yzg 10 yıldır sen vardın bu vaatler niye hep seçim öncesi verilip seçimden 1 ay sonra unutuluyor Isparta’nın taze kana ihtiyacı var bıktı bu halk parasının heykele gitmesinden

Efe

11 Mart 2019 Pazartesi 19:59

Ispartada yüzde 10luk 4.partisin üstelik cumhur ittifakıda yok nasıl kazanmayı düşünüyorsun hayalci başkan:)

gülcü ismail

11 Mart 2019 Pazartesi 19:56

gülcü mahallesi sayenizde köye döndü sayın yzg teşekkür ederiz

Kafamda deli sorular

11 Mart 2019 Pazartesi 19:20

Şimdi geniş açılı düşünürsek bu Ziya çok çabalıyor kazanmak için çok mücadele veriyor önmeli olan kendi içinmi yoksa ısparta içinmi ew yapılacakmış dar gelirliye hatırladığım kadar 2014 seçim manifestosunda da vardı o vaad ama ne hikmetse seçime sayılı günler kala ben yaptım diyor kafamda deli sorular...

hb

11 Mart 2019 Pazartesi 17:45

çukurları dolduracak asfalt kalmadı herhalde 3 metrede bir kasis yapıldığı için.Yoksa başka bi anlamı olamaz düz yol kalmadı

ıspartalı

11 Mart 2019 Pazartesi 15:24

sonuna kadar yzg sen ak parti ıspartada nasıl batırdı belediyeyi biliyoruz recep özel sadi bilgiç hiç bir şey yapmadı. Şükrü ticcaret odasında bişey yapamadı sen gidersen biz biteriz başkanım seni yanlız bırakmıycaz SONUNA KADAR YUSUF ZİYA GÜNAYDIN

Deli ibo

11 Mart 2019 Pazartesi 15:23

Sana s****im gulkentli daha ne yapsin kavsak asfalt baskanimiz hizmet yapigor digerleri napiyor soyle satmaktan baska bisey yok

halk

11 Mart 2019 Pazartesi 15:23

iktidar gücünü 2004 2009 da gördk 630 tirolyon borç...bir bakan 4 vekil vardı..başkanım geldi ssk maliye ve küçük esnaf borçları temizledi...adam gibide çalışıyor işler yarım kalmayacak son döneminizde en yüksek oya ulaştıracagız...yzg61000 ,şükrü53000 gökmen 27000

REİS

11 Mart 2019 Pazartesi 15:17

dün akşam muhteşemdi mahalleler esnaf pazarcı halk seni seviyor başkanım TÜRKİYEDE TAYYİP ISPARTA DA YUSUF ZİYA

İspanyalı

11 Mart 2019 Pazartesi 15:03

Hatasıyla günahla rahmetli Hasan Balaban zamanında dişe dokunur bir alt geçit ve Tokiler yapıldı siz on yılda otoparktan ve Çünür imara açıp rant elde etmekten başka ne yaptınız hiç değilse asfaltlarınız dediğiniz gibi çıksaydı dua ederdik ne güzel yapmış diye köy yolu gibi şehirdeki yollar delik deşik

hamdi

11 Mart 2019 Pazartesi 14:56

kıskananlar çatlıyor.yazılarıyla.

vatandaş kamil

11 Mart 2019 Pazartesi 14:34

demokrasinin beşiği gülcü mahallesi ıskartaya çıkaracağı adamı iyi bilir güle güle yzg

Seni seviyoruz. Zamanın geldi bırak. Yaşlandın

11 Mart 2019 Pazartesi 13:25

AGAM GEÇ KALMADINMI. 20 GÜN KALDI 20 TANE DAHA GÖZ BOYAMA TEMELİ DAHA AT. 10 YILIN ACISI SON BİR AY ÇIKSIN. GEÇ KALDIN. ĞEÇ.

gülkent

11 Mart 2019 Pazartesi 13:17

heykelden başka ne yapıyon

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR