19 Nisan 2024 Cuma

ISPARTAYA ÖRNEK OLACAK PROJE

Şarkikaraağaç kaymakamı Abdullah Aktaş, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile ilçede ekonomik durumu iyi olmayan yoksul aileleri konut sahibi yapmak amacıyla proje hazırladıklarını söyledi.

Isparta

Şarkikaraağaçta yardıma muhtaç 16 aileye, 16 ev yaptırmakiçin, Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı aracılığı ile, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına sunduğu proje onaylandı.


Konu ile ilgili görüştüğümüz Aktaş 'Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'mızca yapılan sosyal incelemeler neticesinde herhangi birsosyal güvencesi olmayan ekonomik durumu kötü ve konut ihtiyaçları olan 16 aile tespit ettik. Bu proje çok anlamlı ve önemli bir proje, daha önce Hopa Kaymakamı iken Hopa'da yaptık. Fakat orada prefabrik yapmıştık. Burada ise zamanla deforme olmasın ve çocuklarınada miras bırakabilsinler diye, yöresel mimariye uygun 16 evin yapımına başlıyoruz."


Bu Projede  Valimiz  Vahtettin Özkan ve Milletvekilimiz  Süreyya Sadi Bilğiç'in çok büyük destekleri oldu. Öncelikle onlara teşekkür ediyorum. Yaklaşık 600 milyona mal olacak projemizin ihalesi yapıldı. Bu projenin herkese örnek olmasını temenni ediyorum'dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Başlık

05 Temmuz 2014 Cumartesi 09:56

Bence milletvekili olsun vay be

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR