27 Nisan 2024 Cumartesi

ISPARTASPOR’DA FUTBOLCULAR TARAFTARLAR EL ELE

ISPARTASPOR’DA FUTBOLCULAR TARAFTARLAR EL ELE

Isparta

Bu sezon BAL liginde Isparta’yı temsil edecek olan ve yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Ispartaspor, Yeşil – Pembeli taraftarların baklava sürprizi ile karşılaştı. Takımın antrenmanını ziyaret eden taraftarlar, futbolculara baklava ikramında bulundu.

ISPARTASPORLU FUTBOLCULARA BAKLAVA İKRAMI

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Ispartaspor’da taraftarlar antrenmanı ziyaret ederek Teknik Heyet ve futbolculara baklava ikram etti.

TARAFTARLAR ISPARTASPOR’UN ANTRENMANINI ZİYARET ETTİ

Saat 18.00’de İl Özel İdaresi Sahası Tesisleri'nde, yeni sezon için antrenmanlarını sürdüren Yeşil – Pembeli takımı, taraftarları yalnız bırakmadı. Tesislerde antrenmanı izleyerek takımlarına moral veren Cafeler Caddesi esnaflarından oluşan taraftarlar futbolculara ve teknik heyete baklava ikramında bulundu. Ziyarete; Esnaflar Uğur Baysan, Süleyman Yeşilmenli, Mehmet Soydan, Mehmet Çelik, Gencer Özfidan katıldı.

BAYSAN; “HER ZAMAN TAKIMIMIZIN ARKASINDAYIZ”

Çafeler Caddesi esnafları adına bir konuşma yapan Uğur Baysan, yeni sezonda Ispartaspor’a üstün başarılar dileyerek; “Ispartaspor bizim canımız, kanımız. Takımımızın başarısı bizim başarımız ve şehrimizin başarısıdır. Onun için her zaman takımımızın arkasındayız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da takımımızın başarısı için ellimizden geldiği kadar takıma destek olmaya devam edeceğiz.

“ŞAMPİYONLUĞA İNANCIMIZ TAMDIR”

Bilindiği gibi bu yıl yeni bir yönetim ve yeni bir teknik heyet oluşturuldu. Yine neredeyse tamamı yeniden oluşturulan takımla yeni sezona girilecek. Bu yıl şampiyon olarak mutlu sona ulaşacağımıza inancımız tamdır” dedi.

SÖYLEYİCİ; “TARAFTARLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici de ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek; “Cafeler Caddesi taraftarlarımızın bu ziyareti ve bu jesti bizi son derece mutlu etmiştir. Kendilerine teşekkür ediyorum. Metin Baysan arkadaşımızın da söylediği gibi, evet bu yıl güzel bir takım kurduk ve hedefimiz mutlak şampiyonluktur. Şampiyon olmaktan başka bir düşüncemiz yoktur. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” dedi.

İPEKÇİ, KILINÇ VE ÖZTEK “TARAFTARLARIMIZLA KENETLENECEĞİZ”

Ispartaspor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet İpekçi, Genel Kaptan Yılmaz Öztek ve Taraftar Sorumlusu Uğur Kılınç da konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada; “Bu yıl Allah’ın izniyle güçlü bir şekilde sezona gireceğiz. Hedefimiz mutlak şampiyonluktur. Taraftarlarımızın da bu yolda bizlerin arkasında olması ve bizlere destek vermeleri bizi son derece mutlu etmiştir. Sezon boyunca taraftarlarımızla kenetleneceğiz ve şampiyonluğa her birlikte ulaşacağız” dediler.

YENİ SEZONDA BAŞARILAR DİLEDİLER…

Ziyaretin sonunda ise taraftarlar, Teknik heyet ve futbolculara yeni sezon öncesi başarı dileklerinde bulundular. Ziyaret, teknik heyet ve futbolcuların taraftarlarla, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mustafa

22 Temmuz 2019 Pazartesi 13:42

Hakan kardeşim bana katılmayabilirsin saygı duyarım. Ayrıca seni tebrik ederim güzelce bana katılmadığını söylemişsin. Diğerleri gibi şehir haini ilan etmemişsin teşekkür ederim gerçekten. Önemli olan birbirimizi kırmadan tartışabilmek. Sizler kadar bende istiyorum şampiyon olmayı. Yönetimin vardır bir bildiği demekki. Hakkımızda hayırlısı.

Ispartalı

22 Temmuz 2019 Pazartesi 12:55

Algı oluşturmaya çalışmayın takımdan 4 oyuncu ayrıldı zaten bizi istemeyen baştan gelmesin bu sene diğer senelerden farklı belli oluyor yönetim ve teknik heyette disiplin belli ediyor kendini

Hakan

22 Temmuz 2019 Pazartesi 10:15

Mustafa katılmıyorum sana bizim içimizde heyecan var teknik heyet olabilecek en iyi tercih ve bizim içimizden kendileri. Şampiyonluk tecrübeleri var . Bize desteklemek düşüyor bu senede olmazsa bir daha olacağını sanmıyorum

Mustafa

21 Temmuz 2019 Pazar 18:35

Yapılan trasnferlerin yarısı takımdan ayrıldı. Yönetimden bir açıklama yapılmadı. Herşey güllük gülistanlık gibi gösteriliyor ama bence çok sorun var. Şampiyonuz diye seyirci havaya girdi ama bu takım ilk yarıdan dağılacak. Hocamız en son 20 yıl önce şampiyonluk yaşamış 10 yıldır takım çalıştırmıyor. İnşallah yanılan ben olurum çıkarız bu sene 3. lige.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR