20 Nisan 2024 Cumartesi

ISPARTANIN EĞİTİMDE BÜYÜK BAŞARISI

Bu başarıyı Isparta'mıza kazandıran tüm eğitim çalışanlarına Isparta'mız adına sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.

Isparta

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) dün ilk defa açıkladığı ‘İllerde Yaşam Endeksi’ araştırmasında eğitimde en iyi il, Tunceli oldu. İstanbul, Ankara ve İzmir ilk 30’a bile giremedi. Hakkari ili ise son sırada yer aldı.


İLLERİN EĞİTİM SIRALAMASI TAM LİSTE






YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Öğrenci velisi

30 Ocak 2016 Cumartesi 23:29

Herşey ana babalarda bitiyor.Öğretmen yolu gösterir.Kimi koşarak kimi apalayarak gider.Kimi de yoldan çıkar...Anne ve babalar çocuğunuzu şımartmayın.Güzel ahlaklı yetiştirin..

KemalTOSUN

28 Ocak 2016 Perşembe 16:59

Yalnız eğitimde birinci olmak yetmiyor,vatanseverlik duygusu da önemli.Ahlak duygusu da önemli,bizim zamanımızda öğretmene bir saygı vardı.Şimdiki nesile bakıyorum. beyler okulun kapısında sigarayı yakıyor.Öğretmen velisini uyardımı.Benim çocuğum özgür istediğini yapar deyince öğretmenin öğretme aşkı bitiyor.

Veli

28 Ocak 2016 Perşembe 12:06

Okul başarısı denildiği zaman niye Milli Eğitim Müdürü'nün resmini koyuyorsunuz. Bu velilerin ve Öğretmenlerin başarısıdır. Bilim Sanat Merkezine gereken önemi vermeyen, okulu ulaşımı zor bir yere taşıyan Milli Eğitim Müdürlüğü ne kadar başarının hissedarı olabilir ki.

hüseyin doğan

28 Ocak 2016 Perşembe 11:56

her fırsatta ilyas beye çamur atanlar bu habere de bir yorum yazsınlar bakalım

yusuf

28 Ocak 2016 Perşembe 11:13

doğu illerinin son sıralarda olması bizi üzüyor, oradaki evlatlarımızda en kısa sürede refaha, huzura kavuşur inşallah. okulları yakıp yıkan terör illetinin sonu geldi artık, Allah devletimize zeval vermesin.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR