23 Nisan 2024 Salı

ISPARTAMIZ İÇİN HAYIRLSI OLSUN

ISPARTAMIZ İÇİN HAYIRLSI OLSUN

Isparta

İl Genel Meclisinin kasım ayı toplantılarında 20 gün süren bütçe maratonu bugün  yapılan oylama ile sona erdi. 2017 yılı için 88 milyon TL öngörülen bütçenin oylamasında AK Parti ve CHP’li Meclis üyeleri kabul oyu verirken, MHP’li meclis üyeleri ise çekimser oy kullandı.

 İl Özel İdaresi 2017 yılı performans programı ile bütçe taslağının görüşüldüğü İl Genel Meclisinin Kasım ayı toplantıları dün yapılan bütçe oylaması ile sona erdi. Bütçe oylamasında AK Parti ve CHP grubu kabul oyu verirken, MHP grubu ise çekimser oy verdi. Buna göre İl Özel İdaresinin 2017yılı bütçesi 88 milyon olarak belirlendi.

 İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat, bütçe görüşmelerinin ardından yaptığı açıklamada tahmini bütçenin merkezi hükümetten gelecek eködenekler ile artacağını söyleyerek “2017 yılı İl Özel İdaresi bütçesini toplam88 milyon TL’lik tahmini bir bütçe olarak bağladık. Bütçemiz bütün İl Genel Meclis üyelerimizin katılımları ile kabul edildi. Geçen yılda bütçemiz 72 milyon TL olmasına rağmen merkezi hükümet tarafından gönderilen ek ödeneklerle bütçemiz 200 milyon TL’ye yaklaştı. Bu yılda Isparta’nın bütçesi 88 milyonTL’de kalmayacak ve merkezi hükümet tarafından gönderilecek ödeneklerle 250 milyon TL’ye yaklaşacaktır. Isparta’mıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum”dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR