28 Mart 2024 Perşembe

ISPARTAMIZ İÇİN BÜYÜK KAZANIM

ISPARTAMIZ İÇİN BÜYÜK KAZANIM

Isparta

MİLLİ SAVUNMA KOMİSYON ÜYESİ GÖKGÖZ; KARA HAVACILIK OKULUNU ZİYARET ETTİ

Ispartamız İçin Büyük Kazanım, Savunma Sanayii ve Ülkemiz İçin Büyük Yatırım...”

AK Parti Isparta Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Mehmet Uğur GÖKGÖZ Kara Havacılık Okulu Komutanlığı’nı ziyaret etti.

Milli Savunma Komisyonu Üyesi Gökgöz’ü Kara Havacılık Okulu Komutanı Tuğgeneral Nadir Gündüz karşıladı.Kara Havacılık Okulu defterini imzalayarak ziyaretine başlayan Gökgöz, sonrasında yapılan faaliyetler ve genel durum ile alakalı bilgi aldı.

Sonrasında uçuşların kontrol noktası olarak inşa edilen 33 metre yüksekliğindeki kuleye çıkarak araziyi inceleyen Gökgöz askeri personel ile sohbet etti.

Kule ziyaretinin ardından askeri helikopterlerin bakımının ve tamirinin yapıldığı hangarları ziyaret eden Gökgöz, Tuğgeneral Gündüz ile birlikte helikopterleri ve uçuş bilgilerini inceledi.

Ziyareti sonrası Gökgöz; “Böylesine büyük ve işlevselliği yüksek bir tesis Ispartamız için büyük bir kazanımdır.Böyle bir yerleşkenin Ankara’dan taşınarak Ispartamıza kazandırıldığı için teşekkür ediyorum.Kara Havacılık Okuluna bu aşamada ilk kez ziyaret gerçekleştiriyorum.Isparta Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi olarak böylesine bir yatırım için havacılık ve savunma sanayiide geldiğimiz noktadan dolayı gurur duyuyorum. Komtanımıza ve nezdinde bulunan bütün personellere kolaylıklar diliyorum.Allah yâr ve yardımcıları olsun inşallah.”ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR