20 Nisan 2024 Cumartesi

ISPARTAM HER HİZMETE LAYIK

Ak Parti Isparta Milletvekili adaylığını açıklayan Avukat Murat Çağrı Yıldız, Isparta’mın çok değerli insanlarına hizmet etmek için milletvekili adayılığı için başvurumu yaptım.

Isparta

Kıymetli hemşehrilerim, 17.02.2015 tarihinde Ak PartiIsparta İl Başbakanlığı'na 7 Haziran 2015 genel seçimleri için milletvekilliğiaday adaylığı başvurumu yaptım. Isparta ilmize ve ülkemize hayırlı olmasınıdilerim. İlk önce Ak Parti bünyesinde Isparta ilimize hizmet etmiş tümvekillerimize, il başkanlarına, ilçe başkanlarına ve partimizin kuruluşundanitibaren partimize ve ülkemize hizmet etmiş çok değerli partili büyüklerime vekardeşlerime ayrı ayarı teşekkürlerimi, sevgi ve saygılarımı sunarım.

 

Kıymetli hemşerilerim; takdir edersiniz ki, Ak Partiyaklaşık 13 yıllık iktidarı döneminde, güzel ülkemize, milletimizin teveccühüile büyük projeler ve hizmetler sunmuş, Cumhuriyetimizin temel felsefesi olanmuasır medeniyetler seviyesine bu kısa süre zarfında ülkemizi ulaştırmıştır.İnşallah Cumhuriyetimiz 100.yılı olan 2023 yılında ülkemizin, SayınCumhurbaşkanımız ve Partimizin kurucu lideri olan Recep Tayyip ERDOĞAN ve SayınBaşbakanımız Ahmet DAVUTOĞLUNUN liderliğinde dünyada ve bölgesinde her anlamdasözü geçen ve örnek alınan tek ülke olacağı inancındayım. İşte bu inanç ile tümülkeme ve sevgili Isparta’mın çok değerli insanlarına hizmet etmek içinmilletvekilliği aday adaylığına başvurdum. Ak Parti, Sayın CumhurbaşkanımızRecep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde kuruluşundan beri, 74 milyonun bir veberaber yaşayacağı bir Türkiye inşa etme çabası içinde olmuştur. Yapılanhizmetler dikkate alındığında hiç bir hükümetin başarmadığınıgerçekleştirmiştir. Ak Parti, yapmış olduğu hizmetler ile herkese örnek olupçıtayı her daim yükseltmiştir. Artık geriye gitmenin önüne yıkılmaz bir setçekmiştir. Bundan sonra da bir nebze geriye gidiş olmayacaktır. 74 milyonun herbir ferdinin yaşam tarzını, inancını, değerlerini mübarek bilmiş ve demokrasiyiher daim bir adım ileri taşımıştır. Böylece Türkiye, bölgesinde ve dünyadaörnek teşkil edebilecek kadar demokratik olgunluğa ulaşmıştır.

 

 Kıymetlihemşerilerim; şahsıma bu süreçte desteklerinizi sunmanız halinde hep berabergüzel memleketimizin en başta en temel sorunları dikkate alınarak, yeni vebölgesinde lider şehir konumuna ulaşmasını sağlayacak projeler geliştirmekonusunda çaba sarf edeceğim. Özellikle Isparta denilince akla ilk gelen gülile ilgili, üniversite bünyesinde bölüm açılması ve AR-GE (Araştırma veGeliştirme) enstitüsü oluşturulması konusunda çalışmalarda bulunacağım. BöyleceIsparta'da bu sektörde çalışanların mağduriyetinin bir nebze olsun giderileveğive Isparta'nın ekonomik anlamda büyük bir atılım yapacağı kanaatindeyim.Bununla birlikte Isparta'da alt yapısı mevcut olan, Isparta’yı dünya mobilyaüretim merkezi haline getirmeye yönelik çalışmalarda bulunacağım. Çünkü dünyamobilya üretimi 2010 yılında 347 milyar dolar değerindedir. Bu değerin 245milyar doları üretim yapılan ülkelerde tüketilmekte, kalan 102 milyar dolar iseuluslararası ticarete konu olmaktadır. İşte hemşehrilerimin ve partimin desteğiile Isparta'nın, hem hammadde üreticisi olarak hem de tasarım açısında dünyadalider bölge haline gelmesi durumunda sevgili hemşerilerime yeni iş imkanlarınında kapılarının açılacağına gönülden inanıyorum.

 

 İşte,Keçiborlu,Uluborlu,Senirkent,Sütçüler,Eğirdir,Atabey,Yenişarbademli,Gönen,Aksu,Yalvaç.Şarkikarağaç,Gelendosthep birlikte, el elele, tek yürek olmak ve hizmet etmek için desteklerinizibekliyorum... Tüm sevgili hemşerilerimi canı gönülden selamlar, saygılarımısunarım. ALLAH' A EMANET OLUN....

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR