23 Nisan 2024 Salı

ISPARTALILAR PAZAR GÜNÜNE DİKKAT!

ISPARTALILAR PAZAR GÜNÜNE DİKKAT!

Isparta

Meteorolojinin yayınladığı son hava durumu tahminine göre balkanlardan gelen kar yağışı pazar gününe kadar devam edecek. Sibirya soğukları kar dalgası ile birlikte etkili olmaya başladı. Sıcaklık bazı yerlerde eksi 10'lara kadar indi. Pazar günü çok daha soğuk bir dalga ülkeyi etkileyecek.

Hava sıcaklığı Sibirya'dan inen soğuk dalga ile mevsim normallerinin 8-10 derece altına inecek. Dondurucu soğuklara karşı meteoroloji uyarı yayınlarken, bugün bir çok ilde derece eksileri gösteriyor. Bazı illerde kaydedilen değerler şöyle : Kastamonu : -6. 9 derece, Konya -6 derece, Ankara -7 derece, Nevşehir -9 derece, Kayseri -7 derece, Bolu -6 derece, Kırşehir -7 derece, Aksaray -5 derece, Kütahya -7 derece, Bayburt -8 derece, Gümüşhane -6 derece, Kars -9 derece, Erzurum -8 oldu.

EKSİ 14 EDECE HİSSEDİLİYOR

Bu illerde hissedilen hava sıcaklığı çok daha düşük değerlerde. Ankara'da hissedilen değer eksi 14 olurken, Nevşehir'de eksi 13,Kastamonu'da eksi 9, Afyonkarahisar'da 13, Isparta'da eksi 11, Karaman'da eksi 12, Niğde'de eksi 11 ve Kütahya'da eksi 12 derece oldu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ŞAKA GİBİSİNİZ HA :) OCAKTA ERİKLER ÇİÇEKMİ AÇICAK

27 Ocak 2017 Cuma 14:35

DEMEKKİ HERSENE AYNI GÜN AYNI ŞEY OLUYO :) OCAKTA ERİKLER ÇİÇEKMİ AÇICAKTI BEYA- MİLLEİT KORKUTMAYIN AŞAĞI YUKARI HERSENE AYNI ŞEKİLDE OLUR BU HAVALAR. VALLA SİZDE DE Bİ HAVALAR Bİ HAVALAR. MAĞRİBİLER

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR