16 Nisan 2024 Salı

ISPARTALILAR BU HABERE DİKKAT

ISPARTALILAR BU HABERE DİKKAT

Isparta

ÖZN Haşere İlaçlama & Dezenfektan Danışmanlık Hizmetleri, ev, işyeri, gıda üretim alanları ve fabrika gibi tüm kapalı mekanlar ile rögar, bahçe, apartman girişi, bina çevresi ve şantiye gibi açık yerler için tüm haşerelere karşı Isparta’da artık hamamböceği, karınca, sinek, halı böceği gibi tüm haşerelere karşı savaşan bir işletme var.

ÖZN Haşere İlaçlama & Dezenfektan Danışmanlık Hizmetleri, EV, işyeri, fabrika gibi kapalı alanlar ile apartman girişi, lögar gibi tüm açık alanlar için haşerelere karşı ilaçlama hizmeti sunuyor. ÖZN ilaçlama, “Artık kimsenin böcek, sinek gibi haşerelerden korkmasına gerek yok. Bizi çağırmaları yeter. Profesyonel bir ilaçlama yöntemiyle bu derde son veriyoruz” dedi.

BİRESEL UYGULANDIĞINDA SAĞLIK SORUNLARI YARATABİLİR

Öte yandan haşere, kemirgen ya da parazitlere karşı yüksek etkiye sahip böcek ilaçları kullanılarak yapılması gereken haşere ilaçlama uygulamalarının bireysel yöntemler ile yapıldığında, etkili olmayacağı gibi sağlıksal sorunlara da neden olabileceğini ifade eden ÖZN ilaçlama yetkilileri şunları söyledi: “ Bunun yanı sıra, amatör teknikler kullanarak ve kaliteli olmayan ya da kimyasal düzeyi yüksek haşere ilaçları ile uygulama yapan böcek ilaçlama firmaları da, zehirlenmelere ve var olan sağlık problemlerinin tetiklenmesine neden olabilmektedir. Bu nedenle, böcek ilaçlama, kaliteli ilaçlar kullanan ve Sağlık Bakanlığı onayına sahip olan profesyonel ilaçlama şirketleri tarafından dikkatli şekilde yapılıdır” şeklinde konuştu.

SAĞLIK BAKANLIĞIONAYLI FİRMALAR TERCİH EDİLMELİ

Haşereler ile mücadele için Sağlık Bakanlığı onayına sahip olan firmaların tercih edilmesi şarttır. Aksi takdirde yapılan ilaçlama uygulamaları, önemli sağlıkproblemlerine ve zehirlenmelere neden olabilmektedir. Bu nedenle Sağlık Bakanlığı onayı bulunmayan ve kaliteli ilaçlar kullanmayan ilaçlama servisleri tarafından hizmet almamak gereklidir. Başta İstanbul ve İzmir olmak üzere,birçok kentte, zararlı kimyasallar ile ilaçlama yapan böcek ilaçlama firmaları,insan ve çevre sağlığına ciddi zararlar vermektedir. Bunun yanı sıra, maddizararlara neden olan kalitesiz firmalar, haşere ya da kemirgen sorununa daetkili bir çözüm sağlayamamaktadır. Ucuz fiyata ilaçlama yapan ve sağlığı direkt olarak tehdit eden kalitesiz firmalardan hizmet almamak, haşereler ile mücadelede son derece önemlidir. Açık ya da kapalı alanlarda zararlı canlılardan kurtulmak için yapılan uygulamalarda, bireysel yöntemlere başvurmamak ve profesyonel şirketlerden hizmet almak son derece önemlidir. Bunedenle parazit, haşere ya da kemirgen sorunundan kurtulmak için alanında uzmanolan ve Sağlık Bakanlığından ruhsatlı haşere ve fare ilaçlama şirketleritarafından yardım alınması gereklidir. İlaçlama şirketleri tarafından haşerelere karşı mücadele için hizmet alırken, firmanın garanti vermesi ve ilaçlama sonrasında yapılan uygulama ya da uygulamalara dair belge teslim edilmesine dikkat edilmelidir. Profesyonellikten uzak yöntemler ile ilaçlama yapan firmalar kesinlikle tercih edilmeli ve bakanlık onayı bulunmayan firmalardan hizmet alınmamalıdır.

Adres: İstiklal Mahallesi. 1107 Sok. No:8/4 ISPARTA

TEL: 0 850 304 0 365

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR