26 Nisan 2024 Cuma

ISPARTALI TIR ŞOFÖRÜ ÖLÜ BULUNDU

ISPARTALI TIR ŞOFÖRÜ ÖLÜ BULUNDU

Isparta

Şanlıurfa Viran şehirde yol kenarında ölü olarak bulunan tır şoförü Cihan Kızılkaya’nın Yalvaç’a bağlı Kumdanlı Köyü nüfusuna kayıtlı olduğunu öğrenildi.

Nusaybin'de bulunan bir yük firmasına ait olduğu ve yer altı kablosu taşıdığı belirtilen TIR'ın şoförü, Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bir yol kenarında ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgilere göre, Nusaybin'de bulunan bir firmaya ait TIR, İstanbul'dan yer altı kablosu alarak Kuzey Irak'a götürmek üzere yola çıktı. TIR sürücüsü Cihan Kızılkaya, Viranşehir ilçesine bağlı Ayaklı Kırsal Mahallesi Gömülü yol ayrımında ölü halde bulundu. Haber verilmesi üzerine olay yerinde incelemelerde bulunan Jandarma ekipleri, Kızılkaya'nın öldürülerek yol ayrımına bırakıldığını tespit etti. Ayrıca, TIR'ın içindeki yük kablolarının çalındığı öğrenildi. Kızılkaya'nın cenazesi otopsi işlemleri için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Hoyranli

22 Ocak 2019 Salı 15:28

Cinaralti sitesini yapan arkadaslar! Birakin ispartadaki fuhus operesyonlarini falan filan,internetin gucunu kullanip cihanin olayini duyurabilirsiniz tüm türkiyeye ! Neden cenazesinde bi goruntu almadiniz? Olayin oldugu yerdeki yetkililer belki haberinizi okur vicdanlari sizlar ve davaya iki elle sarilirlar belkide. Serefsizler 10 sene yicene 25 sene yerler belkide.bu olay öyle ustu silinecek bir sey degil.cihani oldurenler cezasini cekmeli.ispartali millet vekilleri duyun sesimizi!!!!!!!!!!!!!

Hoyranli

22 Ocak 2019 Salı 15:11

Nicin veya neden isparta tv cihanin cenazesini gostermedi? Belki tv de bi bakan yada milletvekili gorurdu ise el atardi.bu mesajlari okuyan vicdanli insanlara sesleniyoruz cihanin katillerini bulun. 4 tane yetim birakti arkasinda. Sayin cumhurbaskanimiz duy sesimizi gariban cihanimizin kani yerde kalmasin.bunu yapanlara yaptiranlara ömur boyu hapis istiyoruz.

Yusuf ERDOĞAN

21 Ocak 2019 Pazartesi 18:15

Cihanımızın Mekanı cennet olsun, başta ailesi olmak üzre tüm Kumdanlı’mın başı sağ olsun. Evet, bugün bizler tarifsiz bir acı ile, son görevimizi yaparak, dualarla defnettik Cihanımızı.Allah dualarımızı kabul eylesin. Biz inanıyoruz ki o mahluklarla ahrette, Cihanımız hesaplaşacak zaten. Ancak Devletimizin de bu dünyada …..,….. o mahlukları ve o mahlukları maşa olarak kullanan,.,…. mahlukları bulup Türk adaletinin önüne çıkarması asli görevidir ve bizlerin tek tesellisi olacaktır. Saygılarımla.

Lost

21 Ocak 2019 Pazartesi 09:57

Ne istediniz elin garibinen,şerefsizler adi kanı bozuk soysuzlar

Selek

21 Ocak 2019 Pazartesi 08:05

Allah rahmet eylesin, rızkı için mücadele ederken kardeşimiz öldürülmüş olması çok üzücü. Rabbim kalanlara sabır versin. Ne acıdır. Kamyoncuların bu gibi sorunları var ne yazık ki.

İbrahim

20 Ocak 2019 Pazar 21:53

Allah rahmet eylesin esrar kacakcicik bitti tele kaldilar serefsizler ne istersiniz elin garibinden

Seda

20 Ocak 2019 Pazar 17:15

Bu işı PKK lı serefsizlerde yapmış olabilir.çünkü onlar kadar karaktersiz kanı bozuk yok.Kürt lerin yapması imkansız kadar gerçek.kesin PKK nın işi...

Eyigunler

20 Ocak 2019 Pazar 15:00

Hırsıza hayduda idam verilmediği sürece maalesef bu tür olayların önüne geçmek zor...Yazıklar olsun Allah yakınlarına sabır versin...

Hoyranli

20 Ocak 2019 Pazar 11:08

Rahmetlinin masallah fidan gibi cocuklari var. katil yada katillerin bulunmasi için cumhurureisten yardim istiyoruz

Ülkemiz Ucuz Can Pazarı Olmasın

20 Ocak 2019 Pazar 10:42

vay Anasın Be Ülke Ne Hale Gelmiş Ucuz Can Bazarı Olmuş Eşgiyalar Türemiş Vay Allah'tan Korkmazlar Kuldan Utanmazlar Şerefsiz Ganı Bozuklar İnsan'Suretinde Vampirler Nasıl Kıydını Bir Cana. Allah Gani Gani Rahmet Etsin. Hani Milleti Meydanlara Toplayıp İdam Narası Atıran Halkı Gaza Getirenler Milleti Sürü Pisikolojisile Hareket Etirenler Neden Verdiyiniz Sözleri Durmuyorsunuz? Sizin Anacız Bu Ülke Felan Deyil Parti Devleti Kurmak Tek Adam Olmak 7'Cedinizi Karenti Altına Alnak. Allah'tan'Başka'T

Anne

20 Ocak 2019 Pazar 07:44

Ekmek parası için gurbet elde ölmüş Allah rahmet eylesin inşallah ailesine Allah sabır versin

Adnan

20 Ocak 2019 Pazar 05:30

Altın değil, para değil, kablo vah benim ülkem. Allah rahmet etsin.

Yusuf ERDOĞAN

20 Ocak 2019 Pazar 01:41

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. başımız sağ olsun.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR