29 Mart 2024 Cuma

ISPARTALI SİZE SAHİP ÇIKIYOR VE SİZİ SEVİYOR

ISPARTALI SİZE SAHİP ÇIKIYOR VE SİZİ SEVİYOR

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Özel Isparta Hastanesini ziyaret etti. Beraberinde belediye meclisi üyeleriyle birlikte Özel Isparta Hastanesini ziyaret eden Başkan Günaydın burada Yönetim Kurulu Başkanı Galip Kaya, Başhekim Uzman Dr. İsa Yalçın ve Kadın Doğum Uzmanı Prof. Dr. Hakan Kaya’ya nezaket ziyaretinde bulundu, hastane çalışanları, hasta ve hasta yakınlarıyla bir araya geldi.

** Ispartalı size sahip çıkıyor, sizi seviyor

Ziyarette konuşan Kadın Doğum Uzmanı Prof. Dr. Hakan Kaya “Sayın Başkanım siz Isparta için bir şanssınız. İnsan elindeki kaybetmeyince değerini anlamaz. Hizmette 15’inci yılınız. Sizlerle bizim yaptığımız hizmet birbirine benziyor. İnsanlar sizi sevdikleri için yakınırlar ama sizi kaybetmeyi de kimse göze almaz. Ispartalı size sahip çıkıyor, sizi seviyor. Sizleri tekrar başımızda görmek isteriz. Başarılarınızın devamını dileriz. Biz bakıyoruz, küçük bir şehir olmasına rağmen Isparta’ya çok şeyler verdiniz. İzmir’in, İstanbul’un bazı semtlerini su götürdü, Antalya’yı su götürdü, dolayısıyla biz bunların hepsinin farkındayız. Isparta’nın imkanlarıyla, belediyeyi borçlandırmadan, en ucuz su tüketen il olduğumuzu biliyoruz. Öğrencinin ve herkesin yanındasınız. Bu millet sizi seviyor, Allah ayağınıza çakıl taşı değdirmesin. Hastane yönetimi adına başarılar diliyoruz” dedi.

Özel Isparta Hastanesindeki ziyaretinden ve kendisine yöneltilen güzel sözler dolayısıyla duyduğu memnuniyetini ifade eden Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Bugün hastanemizi ziyaret ettik. Hastanemizin iyi bir şekilde hizmet verdiğini gördük. Sevgi ile çalıştıklarını gördüm. İyi ki böyle bir hastanemiz ve doktorlarımız var diyorum. Başarı ve güzellikler diliyorum” görüşlerinde bulundu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatandaş rıza

12 Şubat 2019 Salı 22:48

Siz önce otobüs 1.60 lafınızın arkasında durun, pazartesinden beri hala 1.85, farkını verin vatandaşa, hadi bakalım sayın günaydın..

Herkez

12 Şubat 2019 Salı 19:47

Memleketin kaderiyle oynamayın vobale giriyorsunnuz sizin bu algınız yüzünden yzg hayır diyoruz

ıspartalı

12 Şubat 2019 Salı 18:23

sayın başkanım artık şü meclız uyelerını ayrı dalaşsanız daha fazla ıyı olcagına ınanıyoruz halk ınsanlar yenı ınsanlar gçrmek ıster

iso kaldırımı boşalt

12 Şubat 2019 Salı 17:17

O oğuzu yanında taşırsan antipati toplarsın Başkanım.Onu ivedilikle etrafından uzaklaştır.

Ispartalı

12 Şubat 2019 Salı 16:55

12 şubat itibariyle neden hala belediye halk otobüslerinde 1,85 kart fiyatı alıyor hani 1,60 olacaktı söz verilmişti

Isparta

12 Şubat 2019 Salı 15:46

Ispartalı seviyor mu ?? Şahsını evet ama projelerini hayır. Oy verirken de projelere bakacağımıza göre.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR