23 Nisan 2024 Salı

ISPARTALI ÖĞRETMEN YAŞAMINI YİTİRDİ

VAN'ın Çaldıran ve Saray İlçeleri'nde meydana gelen trafik kazalarında 1 öğretmen hayatını kaybederken, 2'si öğretmen 8 kişi de yaralandı. O kazada Ispartalı öğretmen Sevim Örnek yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Isparta

İlk kaza öğlen saatlerinde Çaldıran İlçesi'nde meydan ageldi. Van'dan Çaldıran İlçesi'ne gitmekte olan Faruk Kızılok yönetimideki 65LE 139 plakalı otomobil Çaldıran'a 5 kilometre uzaklıktaki Ayrancılar mevkiinde karşı yönden gelen Burak Anlayış yönetimindeki 34 KR 2960 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada her iki araçta bulunan 6 kişi yaralandı. Kaza sonrası otomobilde sıkışan Burak Anlayış itfaiye ekipleri tarafından güçlükle çıkarıldı. Yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedavi altınaalındı.

Van'ın Saray İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında ise 1öğretmen hayatını kaybederken, 2 öğretmen de yaralandı. Saray İlçesi'nin Baltape Mahallesi'nden ilçe merkezine giden ve öğretmenleri taşıyan servis minibüsü karşı yönden gelen sürücüsü ve plakası belirlenemeyen minibüsle çarpıştı. Kazada servis minibüsünde bulunan 3 öğretmen yaralandı. Ağır yaralanan öğretmen Sevim Örnek, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralı diğer öğretmenlerin tedavisinin hastanede sürdüğübelirtilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - Van

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR