24 Nisan 2024 Çarşamba

ISPARTALI İŞ ADAMLARI DAMGA VURDU

Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) İş Zirvesi 2014, 12-13 Aralık 2014 tarihlerinde gerçekleştirdi. Antalya Titanic Deluxe Hotel Belek’te düzenlenen TÜGİK İş Zirvesi 2014, 400 TÜGİK üyesinin yanı sıra iş dünyasının önemli isimlerini ağırladı.

Isparta

 

TÜGİK İş Zİrvesine; IGİAD’ıtemsilen Başkan Mehmet Hakan GÖKDOĞAN ile Yönetim Kurulu üyeleri İlhan ÇOBAN,Ahmet TOPHAN, Barış GÜMÜŞ, Abdullah ERGİN, Mahmut ÇULCU, Necati KARAHAN ile üyelerimizSüleyman Çağrı ÇİFTÇİ ve Yusuf HATTAPOĞLU katıldı. IGİAD Başkanı Mehmet HakanGÖKDOĞAN yaptığı açıklamasında; zirvede IGİAD tarafından açılan minyatür elhalı ürünleri ile halı tezgahı standında sergilenen ürünlerin endüstriyelolarak tasarlandığını ve ilimiz ekonomisine katma değer sağlayabileceknitelikte olduğunu belirtti. GÖKDOĞAN, zirveye TÜGİK’e üye 62işadamı derneğine mensup 400’e yakın TÜGİK üyesinin katıldığını belirterek,sergilenen minyatür el halılarının ziyaretçiler tarafından büyük beğenitopladığını ifade etti. GÖKDOĞAN, zirveye stand açarakkatılan tek derneğin IGİAD olduğunu vurguladı. TÜGİK Başkanı Erkan GÜRAL ilezirveye katılan konuşmacılardan Emre KOCADAĞ, Mustafa SAK, Dr. Zehra GÜNGÖR ileElif ÇOBAN’la birlikte çok sayıda katılımcı tarafından standın ziyaretedildiğini ve ürünler hakkında bilgilendirildiğini ifade etti.  

TÜGİK tanıtım filmiyle başlayanzirvenin açılışında konuşma yapan TÜGİK Genel Başkanı Erkan GÜRAL, “TÜGİK’in500’ün üzerinde sektörden 10.000’e yakın üyesi bulunan geniş kapsamlı bir işörgütü olduğunu belirterek, ülkemizin her bölgesinden gelen katılımcılarazirveye katılımlarından dolayı teşekkür etti.

 GÜRAL, TÜGİK İş Zirvesininöncelikli hedeflerinden birisinin üyeler arasında ticaretin arttırılmasıolduğunu vurgulayarak, zirve aracılığıyla üyeler arasında yeni işbirlikleri,dostluklar ve ortaklıklar  kurulduğununaltını çizdi.

  Zirvenin ilk gününde gerçekleştirilenmoderatörlüğünü Anadolu Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Gökhan TURAN’ın yaptığı “GirişimcilikteFark Yaratanlar” başlıklı oturuma konuşmacı olarak katılan SÜTİŞ Yönetim KuruluÜyesi Emre KOCADAĞ, ADOPEN Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa SAK, Şölen ÇikolataCEO’su Elif ÇOBAN ve İPRA Dünya Başkanı Dr. Zehra GÜNGÖR  iş dünyasındaki deneyimlerini TÜGİK üyeleriile paylaştılar. Oturum sonunda konuşmacı olarak katılan kişilere IGİAD  tarafından minyatür el halısı hediye edildi.

 Zirvenin ikinci günü NişantaşıÜniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerem ALKİN’in moderatörlüğünde gerçekleştirilenoturumda ise Türkiye’de ve dünyada eko-politik gündem ve 2015 yılına yönelikbeklentiler detaylı olarak ele alındı. Dr. Can Fuat GÜRLESEL, Prof. Dr. DenizÜlke ARIBOĞAN ve Ali SAYDAM’ın konuşmacı olarak yer aldıkları oturumda cariaçık dahil olmak üzere ekonomiye yönelik konular geniş bir yelpazededeğerlendirildi.

 

Zirve sonunda düzenlenen Galagecesinde TÜGİK Başkanı Erkan GÜRAL ile TÜGİK YİK Başkanı Erhan ÖZMEN’e,  IGİAD Başkanı M.Hakan GÖKDOĞAN tarafındanminyatür el halısı hediye edildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ali

16 Aralık 2014 Salı 23:36

Otel barlarında havuzda çok güzel iş yaptılar tdbrikler sizddn bu beklenirdi zaten

a

17 Aralık 2014 Çarşamba 18:50

Zorunda mı gitti

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR