26 Nisan 2024 Cuma

ISPARTALI BÜROKRAT GÖREVİNDEN ALINDI

Ispartalı Bürokrat Ercan Şimşek, Sağlık Bakanlığı’ndaki görevinden alındı.

Isparta

Resmi Gazete’nin Cumartesi günkü sayısında yayınlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu imzalı kararnamede Ispartalı bürokrat Dr. Ercan Şimşek,Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkan Yardımcılığı görevinden alındı.

BAŞKA BİR GÖREVDE DEĞERLENDİRMEK İÇİN ALINMIŞ.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

İL MÜDÜRÜ OLUYOR

17 Şubat 2016 Çarşamba 21:14

2 MART 2016 TARİHİNDE TÜM TEDVİREN GÖREVLENDİRMELER ATAMAYA DÖNÜŞECEK. GÖREVİ SONA ERENLERİN YERİNE YENİ GENEL MÜDÜRLER ATAMA YAPACAKLAR. TÜM DAİRE AMİRLERİNİN GÖZÜ KULAĞI 15 GÜN İÇİNDE YAPILACAK ATAMALARDA.

Sofimi

16 Şubat 2016 Salı 20:37

Recep ve bunun ekibi yardımcı sağlık personelini mahvettiler. Kul hakkından anlamazlar ,sofi olmak kurtarcakmı sofiler.

iftira atmayın

15 Şubat 2016 Pazartesi 14:38

ercan bey gavs hazretlerinin evlatlarındandır. adama iftira atmayın. sulandırmayın.

ıspartalı

15 Şubat 2016 Pazartesi 10:16

Isparta'nın evladı Isparta için hizmet veren Ercan Şimşek haberi görevden alındı başlığı,görev değişikliği olarak yazılmalıydı.Isparta için çalışan ISPARTA'YA hizmet veren Şehir Hastanesi'nin adı dahi bilinmezken onun Ufkunda yatan proje Isparta için emek vermiş kazanılmasında payı mutlaka vardır.İnsanlar bilmezse yukarıda Allah biliyor.Ispartamız böyle insanlara sahip çıkmalıdır.İnşallah daha büyük yerlede Ercan Beyi görürüz.Dualarımız ısparta için çalışanlara olmalıdır.

günaydın.......

15 Şubat 2016 Pazartesi 09:58

Encan beyin ısparta ve ısparta sağlık teşkilatına verdiği hizmet küçümsenemez.... ayrıca fetullahcıda degildir fetullahcı arayanlar ankarada degil cevrelerine baksınlar yeter ısparta onlardan gecilmiyor. Bazen hayırda şer şerde hayır aramak lazım hakkında hayırlısı işallah..........

ramo

15 Şubat 2016 Pazartesi 00:22

Bilmeden gıybette hemen hazırsınız.Bu kadarda hak etmez benim memleket evladım.yapmayın etmeyin beyler.Vardır Ne derece belkide daha buyuk makam için hazırlanıyor..Bu memleket boş adam yetiştirmez.

Millet sevdalısı

14 Şubat 2016 Pazar 21:51

Fetöcü olmasa alınmazdı görevden. Kesin tespit etmişlerdir bağlantısını. Çok iyi gizleniyorlar ama Reis kararlı. Memleket paralellerden temizlenmeden huzur yok.

önce sdü daha sonra resmi kurumlara iyi bakılmalı

14 Şubat 2016 Pazar 19:27

resmi kurumlarda sendikacılık oyunu ile müdür yapılan fetoculara hiç dokunulmuyor.fetonun adamları vekilin yanında dolaştı adı v.i onun memleketinin başkanı bile kurumlardaki fetoculara destek veriyor. vekilin şöförlügünü yaptı resmi kurumlardan birde sorumlu valla ak partinin özündeler. yönetimde pekala biliyor. bu kişiler kurumlara partili olmayan herkesi aldılar. araştırın

hangi yolun

14 Şubat 2016 Pazar 22:59

fetönün talimatına uyarak kendini saklayıp v.i ye iftira atan yorumcu. Bahsettiğin şahısı vekilin yanına görevlendiren il başkanıdır. Yani il başkanına da mı iftira atıyorsun. Akparti partiliye değil önce işe ekmeğe ihtiyacı olana iş bulur. Bahsettiğim v.i daha üniversite mezunu kendi evladını bir işe yerleştirmedi sırf laf söz olmasın diye. Sen onun gün içinde dolaştığı yerleri bilirsin ..çın yiyorsa suratına söyle fetöcü olduğunu da sen de dahil saysın sana Ispartadaki fetö ordusu mensuplarını

gükentli

14 Şubat 2016 Pazar 22:38

sen ne zaman gördün v.i. nin fetocu olduğunu. sen en zaman gördün aksi bi iş yaptığını. çamur atsan da izi kalmaz. herkes herkesi biliyor.

ispartadan

14 Şubat 2016 Pazar 19:16

Ercan bey çok zor bir ilac raporumuzu çıkartmamiza yardimci olmuştu. Görevden alinmasi üzücü

İSLAMKÖY'lü

14 Şubat 2016 Pazar 18:23

Amerikalının adamı.Darısı ISPARTA devlet hastanesinin başına.

Ali

14 Şubat 2016 Pazar 18:01

Kendisi maklube yiyen tayfanın elemanıdır ondan alınmıştır

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR