19 Mart 2024 Salı

ISPARTALI BÜROKRAT BAKAN ÖZLÜ'NÜN DANIŞMANI OLDU

Milli Parklar Burdur Bölge Müdürlüğü görevinden alınarak merkeze çekilen Orman Mühendisi hemşehrimiz Adnan Yılmaztürk, kurum değiştirdi.

Isparta

Milli Parklar Burdur Bölge Müdürlüğü görevinden alınarak merkeze çekilen Orman Mühendisi hemşehrimiz Adnan Yılmaztürk, kurum değiştirdi. Yılmaztürk, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü tarafından 'danışman' olarak görevlendirildi.

Bakanlığın Düzce'deki bir projesinde koordinatör olarak görev yapan Yılmaztürk'e yeni görevinde başarılar dileriz.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ejder

23 Kasım 2017 Perşembe 09:10

liyakata gerek yok , o bıyıkla bakan bile olur bu bürokrat

Molla Kasım

23 Kasım 2017 Perşembe 01:17

Isparta'da bol edebiyat üreten ama hiç icraat yapamayan bir kişiye kim referans olmuş da bu göreve getirmiş? Ne kovada ne Gölcük ne yazılı kanyon ne de Kızıldağ milli ve Tabiat parklarına hiç bir şey yapmadı. Bakalım yeni görevinde ne kadar kalabilecek?

Züccaciye karaca

22 Kasım 2017 Çarşamba 17:20

Ey milletvekilleri sizin bölge müdürlüğünü çok gördüğünüz bürokratı Nasıl bakan danışmanı yapıyorlar işbu da size kapak olsun!!!!!

Alper

22 Kasım 2017 Çarşamba 16:48

Adnan bey giderken yorum yapmış, çok kıymetli, çalışkan, dürüst bir insan Isparta'ya yazık oldu demiştim. Maalesef değerli insanlar, büroklatlar Isparta'dan gidiyor, yerlerine çapsız, etkisiz, bilgisiz büroklatlar geliyor. Kaybeden Isparta oluyor.

ali

22 Kasım 2017 Çarşamba 12:27

hayırlı olsun ama sadece bir sorum var kimse yanlış anlamasın , bu bıyık türünü neden bırakıyorsunuz?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR