19 Mart 2024 Salı

ISPARTALI ANNE 2 ÇOCUĞUNU ÖLDÜRDÜ

ISPARTALI ANNE 2 ÇOCUĞUNU ÖLDÜRDÜ

Isparta

Aslen Ispartalı olan ve Keçiören ilçesi Bağlarbaşı Mahallesi'nde oturan ev kadını Lütfiye Alver, dün gece eşi işteyken kızı Kübra'yı bıçaklayarak, Beren'i ise boğarak öldürdü. Lütfiye Alver daha sonra polis merkezine giderek teslim oldu. Kentteki bir alışveriş merkezinde özel güvenlik görevlisi baba Zekeriya Alver, olayı duyunca büyük şok yaşadı. Zekeriya Alver eve geldiğinde anneleri tarafından öldürülen çocuklarının cansız bedenlerine sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Baba Alver, güçlükle sakinleştirildi.

Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından kız çocuklarının cenazeleri otopsi yapılmak Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kübra ve Beren, otopsi sonrası Karşıyaka Camisi'nde kılınan cenaze namazın ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.

KIZLARINI ÖLDÜREN ANNE: EŞİMLE AİLESİ BENİ SEVMİYORDU

Ankara'nın Keçiören ilçesinde dün gece cinnet getirip iki kızını öldüren Lütfiye Alver (27), emniyetteki sorgusunda suçunu itiraf etti. Alver, 8 yaşındaki kızı Kübra'yı eşarpla boğarak, 5 yaşındaki kızı Beren'i ise 2 kez karnından bıçaklayarak öldürdüğünü söyledi. Eşi Zekeriya Alver'den (43) şiddet, eşinin ailesinden de baskı gördüğünü öne süren Lütfiye Alver, şunları söyledi: "Eşimle ailesi, çocuklarıma çok düşkündü ama beni sevmiyorlardı. Halbuki onlar benim çocuklarımdı. Bana resmen köpek muamelesi yapıyorlardı. Bu baskıdan çok sıkıldım ve bu nedenle çok sıkıntı yaşadım. Ayrıca eşimden şiddet gördüm. Dün akşam da yine evde düşünüyordum, nasıl olduğunu anlamadan çocuklarımı öldürdüm. Ortada hiçbir şey yoktu. Nasıl oldu bilmiyorum."

Lütfiye Alver'in emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

'CİNAYETİN NEDENİ CEHALET'

Torunlarının yasını tutan Adil Alver, olayla ilgili konuştu. Adil Alver, "Gelinim ne oldum delisi oldu. Nankör. Evini görseniz. Oğlum ona süt getirir, kuş sütünü bulur getirir. Cehalettir. Nedeni cehalet. Cahil insandan her şey bekle. Okumuş insandan bir şey bekleme. Herhangi bir sorunu yok. Ufak bir şizofreni gibi durumu yok. Sadece cehalet. Cenazeler Adli Tıp Kurumu'nda, ikindi namazı sonrası toprağa vereceğiz. Oğlum şokta. Yanında 10 kişi duruyor. İki tane pırlanta gibi torunum vardı" dedi.

Öte yandan, olayın ardından gözaltına alınan anne Lütfiye Alver'in emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

beş

12 Eylül 2018 Çarşamba 21:22

^^imza^^ be$ = Mahir ZENGİN

İsparta 32

25 Mayıs 2018 Cuma 19:02

Dolarla cinayetin ne alakası var dolar cahilleri

beş

25 Mayıs 2018 Cuma 16:54

dolar 5.23

Fırtına

25 Mayıs 2018 Cuma 14:47

Bu kadın cinnet geçirdiyse eşi tam teskilatli dayak atmamis bu kadına aslında bu kadına dinlenip dinlenip dayak ataymış iyiymis akillanirdi en azından

beş

25 Mayıs 2018 Cuma 12:01

çık dolar çık !

insan

25 Mayıs 2018 Cuma 11:35

Beni sevmiyor anası babası diyor, napsın sana altın tepside çay mı ikram etsinler, sen kocanla iyi geçin yeter, şimdiki gelinlerin de en büyük bahanesi bu oldu, ailen beni sevmiyor deyip kocayı komple kendi kızağına çekecek ne ana kalacak ne de baba böyle insanlara yazıklar olsun, dünyada da ahirette de yüzü gülmesin

yaşar

25 Mayıs 2018 Cuma 09:12

cinnet getirmek diye bir şey var. öyle baskı yaparsan değer vermezsen hayvan ve köle muamelesi yaparsan sonuç işte. allah sabır versin. allah sadece anneye değil buna sebep olanlara da sorcak.

Serkan

25 Mayıs 2018 Cuma 04:43

Kardesim kaldir lutfen haberi kimse kötu söz soylemesin kinamasin bilemeyiz ne olup bittigini o da istememistir bir anlik gaflet rabbim kimseye yaşatmasin kendi ailesine esinin ailesine kendine cok aci bi durum

Nilgun

25 Mayıs 2018 Cuma 01:18

Idammmmmm.

İsparta 32

25 Mayıs 2018 Cuma 00:29

Geri zekalı kendini oldurseydin bari çocuklardan ne isde din annelik den nasibini almamış manyak

Hikmet

25 Mayıs 2018 Cuma 00:25

Kaldır kardeşim şu haberi Allah aşkına

Ad soyad

24 Mayıs 2018 Perşembe 23:04

Allah belani versin senin gibi annenin o ufacik bebelerden ne istedin allahin cezasi

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR