23 Nisan 2024 Salı

ISPARTALI AMİR SERT ÇIKTI...

Siirt'te HDP milletvekilleri, çıkan çatışmada öldürülen teröristin cenazesi için geldiği hastane önünde polisle tartıştı.

Isparta

Dün gece çıkan çatışmada ölü ele geçirilen teröristin cenazesini beklemek için hastaneye gelen Siirt HDP Milletvekilleri Kadri Yıldırım, Besime Konca ve Belediye Başkanı Tuncer Bakırhan, hastane önünde fazla polisin bulunmasına tepki gösterdi.

Aslen Isparta - Eğirdir'li olan Polis amiri Metin Öcal'da,“Devletin aleyhinde, devlete kusur çıkarmış adamın cenazesine gelmişsiniz, siz devletin vekilisiniz Türkiye geneli vekilsiniz” diyerek, devlet aleyhine sloganatılırsa müdahale edeceklerini, alkış yapmaması, devlet aleyhine slogan atmaması durumunda bir daha ki sefere bu kadar güvenlik önlemi alınmayacağını söyledi.

Siirt Bеlеdiyе Bаşkаnı Tuncеr Bаkırhаn'ın dа "Amа birvаtаndаştа öldürüldü" dеmеsi üzеrinе pоlis аmiri, "Durup dururkеn mivuruldu, cаmi аvlusundа mı vuruldu?" diyе kаrşılık vеrdi.

Isparta - Eğirdir'li olan Polis amiri Metin Öcal dаhа sоnrа HDP millеtvеkili Kаdri Yıldırım'а dönеrеk, "Öldürülеn tеrörist dаğdа bеlli еtаplаrdаn gеçеrеk Vаn'dаn Siirt'е gеldi. Acımız büyük Allаh'tаn аrkаdаşımız аyаklаrındаn vuruldu. Bu аdаm tеrörist. Mеslеğimin bittiğini dе bilsеm gеrеğini yаpаrım" dеdi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Aksu

05 Kasım 2015 Perşembe 23:41

Ağzına sağlik gebersin hatamzadelet

:)

05 Kasım 2015 Perşembe 13:31

YÜZE VURUR İFADESİ, ISPARTALIYAMI ÇARPTIN Bİ TANESİ :) :) :)

Ömer levent

05 Kasım 2015 Perşembe 10:10

Destek tam destek

HAKAN

05 Kasım 2015 Perşembe 09:54

Durmak yok temizliğe devam Allah Devlete ve Millete zaval vermesin.

çobanisalı

05 Kasım 2015 Perşembe 09:12

amirim seninle gurur duymayan bu vatana ihanet içindedir.biz vatan için hiç düşünmedin imanımız gereği bin başımızda olsa vermekte tereddüt bile etmeyiz ısparta seninle gurur duyuyor.rabbim sizleri emin kılsın.

Ispartalı

05 Kasım 2015 Perşembe 06:46

Senin gibi vatanımıza ve toprağìmiza sahip çıkan polisimiz askerimiz oldugu muddetce bu topraklarda barnamazlar Seninleyiz sizinleyiz Allah yar ve yardimciniz olsunnnn.........

memet

05 Kasım 2015 Perşembe 01:15

hemşerim büyük adamsın devletini sevmek işte böyle olur o vekilede yazıklar olsun hem bu devletin m. vekili ol hemde trerist ziyaret et

spartalı gençlik

05 Kasım 2015 Perşembe 00:20

devletimizin nasıl temsil edileceğini gösterdiğin için müteşekkiriz. dik dur eğilme, Isparta seninle

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR