25 Nisan 2024 Perşembe

ISPARTADAKİ FETÖ/PDY OPERASYONUNDA FLAŞ GELİŞME

ISPARTADAKİ FETÖ/PDY OPERASYONUNDA FLAŞ GELİŞME

Isparta

Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında aralarında eski Rektör Prof. Dr. İbicioğlu ve yönetim kadrosu ile tanınmış iş adamlarının bulunduğu 54 kişi gözaltına alınmıştı. 4 gün süren soruşturma kapsamında mahkeme 29 sanığın tutuklu olarak yargılanmasına karar verdi. Ancak alınan bilgilere göre tutuklu olarak yargılanan sanıkların avukatları mahkemenin bu kararına itiraz etti ve sanıkların tutuksuz yargılarımaları için kanun gereği Burdur sulh ceza mahkemesine itiraz ettiler. Konuyla ilgili açıklama yapan sanıkların avukatları,  Burdur sulh ceza mahkemesinin bir hafta on gün içersinde karar vereceğini, mahkemenin itirazı kabul etmesi halinde sanıkların tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılabileceğini belirttiler.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ali üstün

22 Mart 2016 Salı 20:36

Cemaat adına yapılanları cümle alem biliyor. Tutuklanmalardan çok memnunuz, hatta daha da ileri gidilip 2.dalga yapılmalı ve paralelcilerin kökü üniversiteden kazınmalı.

Herkes erkek olmuş

22 Mart 2016 Salı 17:15

Daha düne kadar içeri giren hocaların her tarafını yalayan ibbneler şimdi sallıyor arkasından karakter yoksunu adamlar yenı Rektörün yeni yetme asıstanları çakallık yapıyor sağa sola haber uçuruyor sizde yayıyorsunuz o yeni yetmelerde yakında manşet olacak ortalıkta gezmeye devam etsınler haydi bakalım !

MEHMET İNCİ

23 Mart 2016 Çarşamba 17:52

Sen çok erkeksinde ismini açık yaz bakalım...cizre de etekle gezen hayvanların şehirdeki sahiplerisiniz siz.noldu ağababnız hapse girince dellendiniz dimi.ayda 50000 maaş alırken sesin çıkmaz hiç.siz para için herşeyinizi satarsınız...

gaflet

22 Mart 2016 Salı 13:22

Bunları bırak tutuksuz yargılamak, güneş yüzü göstermemek lazım. Bunca Müslüman ın ahı var kardeşim.Kumpaslarla içeri tıgdıkları.

Baki yeşil

22 Mart 2016 Salı 13:05

Fetanyahu bu millet seni çok iyi tanıyorum artık,okullarının ajan yuvası olduğu,40 yıldır yeraltı örgütü gibi çalıştın,bir bölgedeki adamın diğerini tanımıyor,müthiş oynadın,ama Rabbim büyük oyunu bozdu,yeter artık bırak bu milletin yakasından düş yazık ettin beyinlere,paralara ve emeklere zerre imanın varsa defol artık yeter yeter.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR