18 Nisan 2024 Perşembe

Ispartada yine fuhuş

Ispartada yine fuhuş

Isparta

 

 Ahlak Büro Amirliği ekiplerimizin yapmış oldukları çalışmalarda internet üzerinde sosyal paylaşımsitelerinde takma isimler kullanarak para karşılığı fuhuş yapmak için anlaştığı şahıslarla Fatih Mahallesinde bulunan bir apartta fuhuş yaptığı tespit edilen şahsın ikamet adresi takip altına alınmıştır.

 

Yapılan takip sırasında gece saatlerinde ikametten çıktığıanlaşılan T.Ç. isimli şahıs durdurularak yapılan görüşmede takip altına alınanadreste kalan Y.Y. isimli şahsın ikametinden çıktığını beyan etmiştir. ŞahsınY.Y. isimli bayanla internet üzerinden görüşerek anlaştığını, buraya Y.Y.isimli şahsın tarifi üzerine geldiğini ve para karşılığı cinsel ilişkiye girdiğini beyan etmesi üzerine ikametin kapısı çalınarak şahıs Emniyet Müdürlüğümüze davet edilmiştir.

 

Konu ile ilgili olarak her iki şahıs hakkında da gerekli yasal işlemler yapılmış olup, bahsi geçen ikametin kapatılması için gerekli yazışmalar yapılmıştır.

 

Emniyet Müdürlüğümüzce ilimizde fuhuşla mücadele konusunda çalışmalarımız kararlılıkla devam etmektedir.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Husmen aga

03 Şubat 2016 Çarşamba 15:32

Apart sahipleri kiraya verirken sadece kiradan gelecek parayı degil ortaya çıkacak böyle vahim durumlarıda düşünmeleri gerekmektedir.

basında namus doğru haberdir

02 Şubat 2016 Salı 19:27

gecen günlerde cünürde apart ta fuhuş tamamen çünür apartçılarına iftiradır bu kadar bilğisiz haber yapılmaz iftira atılmaz çünürde apart da fuhuş olmamıştır müstakil bir evde yyakalanmıştır apart haberini adice iftira atan bu haber dir

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR