29 Mart 2024 Cuma

ISPARTADA SEL FELAKETİ ARAÇ SÜRÜKLENDİ

ISPARTADA SEL FELAKETİ ARAÇ SÜRÜKLENDİ

Isparta

Gelendost Yeşilköy Köyümüzde aşırı yağışlar nedeniyle sel felaketi yaşandı. Her hangi bir can kaybı oluşmadı.Maddi hasarlarla atlatılan sel köyün orasından geçen dere yatağı ile göle ulaştı.

Yeşilköy' de bir vatandaşın evinin önündeki park halindeki bir aracı dereye sürükledi. Arac köprü betonlarına takılarak durduruldu.

Vatandaşın imkanları ile araba dereden cıkartırıldı.

İŞTE O ANLAR KAMERALARA BÖYLE YANSIDI

TIKLA İZLE

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Doğaya Saygı Duymassan Doğa Sana Hiç Saygı Duymaz

16 Haziran 2019 Pazar 10:35

İnsanları Bir Kısmı Allah'ı Bırakıp Kula Taptılar Nefsine Taptılar Paraya Taptılar Kadına Taptılar. Allah'a Liderlerini Şahlarını Şıhlarını Otak Koştular Bu Yüzdende Allah Doğal Felaketlerle Küllerini Uyarıyor. Bir'de İnsanlar Rant İçin Doğaya Saygı Duymuyor Doğada Gereğini Yapıyor. Elinizle Yapıp Ettiğinizden Denizleri Havaları Karaları Bozdunuz, Allah Çoğunu Af Etti Azını Tatırdı.

Yeşlköylü

16 Haziran 2019 Pazar 01:50

Helal olsun köydeki vatandaşları Mustafa özmen arayıp sormuş geçmiş olsun dileklerini iletmiş çocuğun hakkını yediler ama o gene memleket sevdasında

SURİYELİ

15 Haziran 2019 Cumartesi 23:58

RABBİM KİMSEYE ZARAR VERMESİN.LAKİN VERENDE ALLAH,ALANDA ALLAH,savaş,deprem nedeniyle evinden,vatanından olanlara kılıf uyduranlar ŞİMDİ DOĞAL FELAKETE ne diyeceksiniz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR