23 Nisan 2024 Salı

ISPARTADA FUHUŞ BASKINI

Isparta’da kaldığı apartta para karşılığı erkeklerle cinsel ilişkiye girdiği öne sürülen kadın ve söz konusu kadınla ilişkiye girdiği iddia edilen erkek şahıs gözaltına alındı.

Isparta

Isparta’daki bir apartta operasyon düzenleyen Ahlâk Bürosu Polisi, para karşılığında fuhuş yaptığı iddia edilen bir kadınla, fuhuş yaptığı öne sürülen bir erkek şahıs gözaltına alındı.

Haber Merkezi tarafından alınan bilgiye göre, olay geçtiğimiz gün meydana geldi.

İddiaya göre, Pirimehmet Mahallesi’ndeki residence olarak anılan apartta bir süre takip gerçekleştiren Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube’ye bağlı Ahlâk Bürosu ekipleri, söz konusu yere baskın düzenledi.

Düzenlenen operasyonda yakalanan R.B. isimli kadının, kaldığı apartta para karşılığında erkeklerle ilişkiye girdiği ortaya çıktı.

Söz konusu operasyonda, R.B. ile cinsel ilişkiye girdiği iddia edilen N.Ş. isimli erkek şahsın gözaltına alındığı öğrenildi. 

Emniyette ifadeleri alınan 2 şahsın, daha sonra adli makamlara sevk edildiği kaydedildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

murat atabey

22 Ocak 2015 Perşembe 09:22

Şu yorumlara bakarmısınız herkes şuraya da baksınlar burayada baksınlar gi şeyler yazmış.SİZE ne kardeşim size nee başka işiniz yokmu.çocuk çoluğun gözü önünde değilse.mahalle sakinlerini rahatsız etmiyorsa zorlama yoksa bundan size ne fuhuş yaptığı ortaya çıktı diye yazmış birde sanki hakim mubarek

ısparta

21 Ocak 2015 Çarşamba 16:21

MÜSLÜMAN CEMAATCİ BİRÇOK ABİMİZİN APARTLARI MEVCUT. SANIRIM ANLAŞILMIŞTIR. YAKINDA KOLONYA DÖKERLER Mİ BİLMEM.

spartans

21 Ocak 2015 Çarşamba 13:44

bazı milli eğitim onaylı kız yurtlarında yurt sahiplerinin kiraları başka yollardan temin etmeye çalıştığıda unutulmamalı.Namusunu okusun diye gönderen aileler memleketine döndüğünde kızına göz dikenler var memlekette...

KEMALL

20 Ocak 2015 Salı 23:35

Dr arkadaşın apartınada bakılsa iyi olur ama o genelde beledibenden demesiyeden atıyor içine

Otomotivci

20 Ocak 2015 Salı 22:04

Bazı İşadamlarının ve sevgililerinin apartlarına da bakılmalı.

Kara Erol

20 Ocak 2015 Salı 19:26

Facebook sdü ilan sayfasına bakmıyor mu hiç bu polis arkadaşlar. Adam saatlik apart kiralanır diye ilan vermiş. Fuhuşa yer temini alenen yapılır olmuş. Utanmasa dakika hesabı kiraya verecekler

vatandaş

21 Ocak 2015 Çarşamba 00:28

Senin ararptın olsaydı sanki sen kiraya vermeyeceksin. Hem kiraya vermek neden fuhuş oluyormuş? Sen apartın olsa fuhuş yuvası yapaaksın herhalde. Cahilliğinizi bilin de vır vır konumayın, öğrenciye destek olun.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR