18 Mayıs 2024 Cumartesi

İYİ Parti'den istifa edip, CHP'ye katıldı

İYİ Parti'den istifa edip, CHP'ye katıldı

Isparta

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde İYİ Parti’den Uluborlu Belediye Meclis Üyesi seçilen Aytekin Ünsal, partisinden istifa ederek, CHP’ye katıldı.

Uluborlu’da 31 Mart yerel seçimlerinde İYİ Parti’de olan Belediye Başkanlığı, AK Parti’ye geçti. Seçimlerde İYİ Parti listesinden belediye meclis üyesi olan Aytekin Ünsal da partisinden istifa ederek, CHP’ye üye oldu. CHP Uluborlu İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen programla Aytekin Ünsal’a CHP rozeti takıldı. Ünsal, artık belediye meclisinde CHP’yi temsil edecek.

Meclis dağılımı ise şöyle: 5 AK Parti, 3 CHP ve 1 İYİ Parti

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Börteçine

03 Mayıs 2024 Cuma 22:41

Şimdi sana oy veren iyi parti seçmenine haksızlık değilmi bu yaptığın, madem chp ye gidecektin, chp den aday olsaydın ısparta merkezdeki hasan büyükçam gibi, şimdi iyi parti seçmenine kandırdın, yazıklar olsun

Erkek

03 Mayıs 2024 Cuma 13:21

Erkekse istifa etsin

chp

03 Mayıs 2024 Cuma 12:42

Aytekin beyi tebrik ediyorum. Bu vesileyle tüm ilçelerdeki iyi partili meclis üyelerimizi CHP'YE katılmaya davet ediyorum.

Vatandaş

03 Mayıs 2024 Cuma 11:59

Parti değiştirme gibi bir durumun olmaması gerekiyor. Ya seçildiğin partide devam etmeli yada benimsemiyorsan istifa etmelisin. Bu belediye başkanlığı için de milletvekilliği içinde geçerli olmalı.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR