19 Nisan 2024 Cuma

Isparta - YIKAMACIDA AKIL ALMAZ ÖLÜM

Isparta - YIKAMACIDA AKIL ALMAZ ÖLÜM

Isparta

Antalya’da 1 TL ile çalışan basınçlı oto yıkama tabancasında aracını yıkamak isteyen 21 yaşındaki bir genç, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. Genci kurtarmak isteyen arkadaşı ise yaralandı.

 

Olay, Antalya’nın Kepez ilçesi Sakarya Bulvarı üzerindeki bir akaryakıt istasyonunda dün akşamüzeri meydana geldi. Erkek kardeşi ve iki arkadaşıyla aynı evde kalan Muhammet Sekmen (21) pazar tatillerini denizde değerlendirmek istedi.

 

32 HA 654 plakalı araca kardeşi Samet ve ev arkadaşları Hüseyin Memiş ile İsmail Memiş’i de alarak yola çıktı. Yol üzerinde araçlarını yıkamak isteyen gençler, Sakarya Bulvarı, Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü yakınındaki akaryakıt istasyonuna geldi. Muhammet 1 TL atılarak kullanılan basınçlı oto yıkama tabancasını çalıştırmak istedi. Bozuk para attıktan sonra tabancayı eline alan talihsiz genç, iddiaya göre makineden gelen kaçak elektrik akımına kapıldı.

 

YARDIM EDEN ARKADAŞINI DA ELEKTRİK ÇARPTI

 

Muhammet’in elektrik akımına kapıldığını gören arkadaşı Hüseyin Memiş, duruma müdahale etmek istedi ancak Hüseyin de elektrik akımına kapılarak yaralandı. Olay yerine çağrılan sağlık görevlileri Muhammet Sekmen’in hayatını kaybettiğini tespit ederken, Hüseyin’i tedavi edilmesi için hastaneye kaldırdı.

Muhammet Sekmen’in otopsi yapılması için Antalya Adli Tıp Morgu’na kaldırılan cansız bedeni bu sabah yakınları tarafından teslim alındı.Cenazeyi teslim almaya elektrik çarpmasından yaralı kurtulan Hüseyin’in de geldiği görüldü.

 

BABA ÜZEYİR SEKMEN: “ŞALTERLER ATMAMIŞ”

 

Oğlunun cenazesini teslim almaya gelen baba Üzeyir Sekmen,şalterin kaçak anında atmadığını belirterek şöyle konuştu: “Oğlum arabasını yıkamak istemiş. Önce köpüklemiş sonra yıkamak için suyu çalıştırmış bir anda elektrik akımına kapılmış. Arkadaşı yardım etmek istemiş ancak onu da elektrik çarpmış. Elektrik kaçağı sırasında şalterler atmamış. Çocuklar kendileri kapatmış makinelerini”

Öte yandan, elektrik çarpması neticesinde hayatını kaybeden talihsiz genç Muhammet Sekmen’in elektrik elektronik bölümünden mezun olup, bir elektrik firmasında çalıştığı öğrenildi.

 

Muhammet, bugün ikindi namazının ardından memleketi Konya’da toprağa verilecek.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR