29 Mart 2024 Cuma

ISPARTA VALİSİ ÖZKAN'DAN ŞEHİDİN ANNESİNE TAZİYE ZİYARETİ

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'ne bağlı Dağlıca kesiminde PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit 16 askerden biri olan Piyade Sözleşmeli Er 28 yaşındaki Uğur Yıldız'ın şahadet haberi Isparta merkezde oturan anne Gülbahar Çevikel'e verildi. haberi aldıktan sonra fenalaşan Çevikel'in ise hastaneye kaldırıldı.

Isparta

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'ne bağlı Dağlıca kesiminde PKK'lı bir grup terörist tarafından yol kenarına yerleştirilen el yapımı patlayıcıların patlatılması sonucu şehit olan 16 askerden, Piyade Sözleşmeli Er Uğur Yıldız'ın şahadet haberi Isparta'da oturan annesi Gülbahar Çevikel'e ulaştı. Haberi oturduğu Mehmet Tönge Mahallesi'nde alan anne fenalaştı.Ambulansta müdahale edilen Gülbahar Çevikel hastaneye götürüldü.

VALİ ÖZKAN ZİYARET ETTİ

Isparta Mehmet Tönge Mahallesi'nde oturan şehidin annesini bu sabah Vali Vahdettin Özkan ve eşi Ruhan Özkan taziye ziyaretinde bulundu. ValiÖzkan, acılı anneye ve yakınlarına başımız sağılsun. Yüreklerimiz dağ gibiyandı. Sizlerin her zaman yanındayız" dedi.  Öte yandan şehidin annesinin yaşadığı evinönünde ise sürekli bir ambulans bekletildiği görüldü. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MAHMUT AKSU

09 Eylül 2015 Çarşamba 09:35

Akp li Yalçın Akdoğan; Çözüm Süreci'ni Tayyip Erdoğan başlattı, AK Parti devam ettiriyor. Sessiz devrimler hayata geçirdik, hangi birine destek oldunuz, hangi birine? Yalçın Akdoğan, "Çözüm Süreci'ni biz başlattık ve biz devam ettiriyoruz, yolun sonu biz 'geldi' dediğimizde ve sorun çözüldüğünde, mesele geride bırakıldığında yolun sonuna gelinecek" dedi. peki o zaman biz barış isteyince akp li kardeşlerim niye kızıyorsunuz

DUMRUL

08 Eylül 2015 Salı 15:53

ALLAH SABIR VERSİN ŞEHİDİMİZE RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN BOMBALAR YERLEŞTİRİLİRKEN DOKUNMAYIN DİYE GÖZ YUMANLARADA İHBER ETMEYENLEREDE DESTEKLEYENLEREDE RABBİM AYNI ACIYI YAŞATSIN

Ali

08 Eylül 2015 Salı 14:25

Acımız büyük,Allah ailesine sabr-ı cemil versin.Gün bir ve beraber olma günüdür

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR