25 Nisan 2024 Perşembe

Isparta Valiliği iş takip edecek

Isparta Valiliği iş takip edecek

Isparta

ısparta Valisi Vahdettin Özkan’ın talimatıyla, Valilik İşTakip Programı (VİTP) kuruldu. Bu sayede aktarılan sorunlar ve cevaplar an be an internetüzerinden cevaplanacak ve sorunun çözülüp çözülmediği gün yüzüne çıkacak.Isparta Valisi Vahdettin Özkan’ın ilçe ve köylere yapmış olduğu ziyaretlerdeiletilen ve daha sonra Valilik Makamına iletilecek sorun ve talepler ile ilgiliçalışmaların takip edilmesi ve sürdürülebilirliğinin sağlanması amacıylaIsparta Valiliği Avrupa Birliği Projeleri

Koordinasyon Merkezi tarafından “Valilik İş Takip Programı(VİTP)” oluşturulmuştur. Bu kapsamda oluşturulan programın tanıtılması veMüdürlüklerce kullanılmasının sağlanılması amacıyla 14 Temmuz 2014 tarihindesaat 14:00’te Isparta Valiliği Göl Toplantı salonunda Kurum Müdürlerine veprogramın takibi için görevlendirilen 1 personele yönelik eğitim toplantısı düzenlenmiştir.Program aşağıdaki ilgili sektörleri kapsayacak şekilde hazırlanmıştır.

 

1. Altyapı

2. Ulaştırma

3. Eğitim

4. Sağlık

5. Tarım Orman Hayvancılık

6. Çevre ve Şehircilik

7. Emniyet Asayiş

8. Kültür Turizm

9. Enerji

10. Gençlik Spor

11. Sanayi Ticaret Gümrük

12. Diğer

 

İletilen sorunlar sektörlerine ayrıldıktan sonra;

 

A. Bitirilen işler

B. Devam eden ve takip edilen işler

C. Henüz başlanılmamış ve takip edilmesi gereken işler

D. Fiziki, teknik ve ekonomik nedenlerle uygun bulunmayanişler olarak tasnif edilerek ilgili uzman tarafından takip ve koordineedilmektedir. Hazırlanan bu program ile WEB tabanlı olarak sorunların kurumlarainternet üzerinden aktarılarak etkin ve verimli bir şekilde takibininsağlanması ve zaman israfın önüne geçilmesi hedeflenmektedir.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandas

21 Temmuz 2014 Pazartesi 13:33

adam kayirmacilik torpil daha iyi bir yonetimle ele alinacak desenize vay kimsesiz garibanin haline desenize

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR