29 Mart 2024 Cuma

Isparta Uyuma

Isparta Uyuma

Isparta

Isparta Emniyeti farkındalık ve bilinçlendirme faaliyetleri kapsamında 26 Haziran Uyuşturucu ile Mücadele Günü’nde Merkez ve ilçe birimlerince alanda birçok etkinlik yaptı.

İlçelerde vatandaşların yoğun bulunduğu yerlerde UYUMA aplikasyonu ve Narkotik suçlarla mücadele konularında bilgi verdi ve broşür dağıttı.

İl merkezinde Meydan AVM içerisinde Narkotik Suçlarla Mücadele ve TDP görevlileri Meydan AVM içerisinde kurulan Yeşilay Yedam Atölye Sergisinde vatandaşlar bilgilendirildi. Ayazmana Mahallesi Mesirelik alanında bulunan vatandaşlar UYUMA aplikasyonu ve bu uygulamayı telefonlarına indirmeleri konusunda gerekli bilgilendirmeler yapıldı. Kaykakkapı meydanında stand kurularak vatandaşlarımıza 26 Haziran Uyuşturucu ile Mücadele Günü çerçevesinde UYUMA aplikasyonları hakkında gerekli bilgilendirmeler yapıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

İlginç

27 Haziran 2022 Pazartesi 10:26

Polis ne yapsın. Yukarıdan bağımlılıklar mücadele diye yazı gönderiyor.

Cezalar ağırlaştırılmalı caydırıcı olmalı

27 Haziran 2022 Pazartesi 09:19

Emniyet görevini yaoıyor maddeyi çoçulara alıştıran hainleri en ağır ceza ile cezalandırmak lazım ailelerde çaresiz kalıyor çocuklar heba olup gidiyor göz göre göre ne yazık ki

Sarı

27 Haziran 2022 Pazartesi 07:50

Uyuşturucu ülkeye nasıl giriyor, şehirlere nasıl taşınıyor, orginaze edenler kim? Bunların peşine düşmeden olmaz bir şekilde müşteri çıkar, bataklığı kurutmak lazım, sinek avlamak boşuna.

mevzu derin

27 Haziran 2022 Pazartesi 06:09

yuvarlak sözler çözüm olmuyo ki , görev ailelere düşüyo , egm projeler yapıyo vs... değişik bi durum; bazen aile ve çevre baskısı olmadığı halde yanlış alışkanlık kazanabilecek bi ortamda olsa da ne sigara ne içki olmuyo , bazan da tam tersi durumda ; hiç ortamında bulunmayan yanlış alışkanlık kazanılmış oluyo : derinlemesine psikolojik bi araştırma gerektiğini düşünüyorum

Vatandaş

27 Haziran 2022 Pazartesi 04:21

Aplikasyon ne demek abi ben bilmiyorum

Öğretmen

26 Haziran 2022 Pazar 22:38

Narkotik emniyet elinden geleni yapıyor.Burada ailelere önemli görev düşüyor eğitim temelden başlamalı

Narko

26 Haziran 2022 Pazar 22:07

Emniyetimize teşekkürler, inşallah vatandaş da UYUMAZ.

Nedim

26 Haziran 2022 Pazar 22:03

Emniyet görevini yapıyor güzel ama en önemlisi ailer çocuklarınıa Allah korkusu ve iyi bir aile terbiyesi öğretmeli

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR