25 Nisan 2024 Perşembe

ISPARTA ÜRETİCİSİNE MÜJDE

ISPARTA ÜRETİCİSİNE MÜJDE

Isparta

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç'in bakanlıklar düzeyindeki girişimleriyle, Isparta Tarım Kooperatifleri Bölge Birliği adına İstanbul halinde dükkan alındı. Isparta'nın meyve sebzesi tüketiciye birlik üzerinden doğrudan ulaşabilecek    

Isparta Tarım Kooperatifleri Bölge Birliği'ne bağlı kooperatiflerin yöneticileri  iftarda bir araya geldi.  Türkiye Köy-Koop Başkan Yardımcısı Isparta Tarım Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Mahmut Barış Aydın, birlikte hareket etmenin önemine vurgu yaptı

TARIM EMEKÇİLERİ İFTARDA BULUŞTU

                Isparta Tarım Kooperatifleri Bölge Birliği tarafından,  birliğe bağlı kooperatif yönetici ve temsilcilerine iftar programı düzenlendi.  İftar programında Türkiye Köy Koop Başkan Yardımcısı Isparta Tarım Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Mahmut Barış Aydın, Ramazan ayının  tarım kooperatiflerinin birliğini pekiştirmesi temennisinde bulundu.

BİLGİÇ'İN KATKISIYLA OLDU

                İstanbul Büyükşehir  Belediyesi Bayrampaşa Sebze Meyve Halinden  Isparta Birliği adına  130 metrekare dükkan alındığını belirten Aydın, bu konuda emeğini esirgemeyen Gümrük Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, Gıda Tarım Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'e teşekkür etti. Aydın, "Sayın vekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç, bizzat Gümrük Bakanı ve Tarım Bakanımızla görüşerek,  İstanbul halindeki dükkanın birliğimize kazandırılmasını sağlamıştır. Kendilerine birliğimiz adına  katkılarından ötürü çok teşekkür ediyorum. Isparta'nın tüm ve meyve sebze ürünlerinin  kooperatif birliği üzerinden üreticiden tüketiciye doğrudan ulaşması mümkün olacak "dedi.

ISPARTA'NIN ÜRÜNLERİ BİRLİK ÜZERİNDEN TÜKETİCİYE ULAŞACAK

                Aydın,  Isparta'da tüm ürünlerin  bir marka halinde birlik aracılığıyla pazarlanması için İstanbul halindeki dükkanın önemine dikkat çekti. Aydın,"Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi üreticinin elinden 1 liradan çıkan  domatesin elmanın  İstanbul'da tüketiciye 5 bin liradan sunulmaması gerektiğinden hareketle  vekilimiz, Süreyya  Sadi Bilgiç Beyin, İki bakanlıkla görüştürmesiyle  bakanlığın tanımış olduğu imkan dahilinde İstanbul Bayrampaşa sebze meyve halinden üreticiden tüketiciye meyvenin ve sebzenin  kooperatif birliği üzerinden sunulması için dükkan alınmıştır" dedi.

                İftar programı toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Sabuncu

10 Haziran 2017 Cumartesi 11:46

İTKM NE OLDU BİZE NELER SÖYLEDİĞİNİ ANLAMAYA ÇALIŞIYORUZ.

Engin Pekengin

08 Haziran 2017 Perşembe 17:57

Gözlerimiz yaşardı be

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR