20 Nisan 2024 Cumartesi

ISPARTA TRAFİĞİNİN SORUNLARI İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

ISPARTA TRAFİĞİNİN SORUNLARI İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Isparta

Isparta’nın trafik sorununu neşter vurmak isteyen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, çalışmalara başladı. Başkan Başdeğirmen, ön çalışma için Belediye Encümen Üyeleri Fahretdin Gözgün, Uğur Büyükçulcu ile  Hakkı Kaya’yı görevlendirdi.

Encümen Üyeleri Gözgün, Büyükçulcu ve Kaya, trafik sorunlarına ilişkin tespitlerde bulunmak ve görüş alışverişi yapmak üzere Halk Otobüsleri Kooperatifi yönetimi ile biraraya geldi. Kooperatif Başkanı Faruk Daşdöner ve ekibi, Encümen Üyelerine bilgi paylaşımı yaptı.

Encümen Üyeleri Gözgün, Kaya ve Büyükçulcu daha sonra Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü yetkilileri ve Otogar esnafı ile de görüştü.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatandaş

14 Nisan 2019 Pazar 12:38

Öncelikle Barida otelin önünde ki otobüs durağı ve ıyaştan yukarı çıkan yol ile cuma pazarından gelen yolun kesiştiği yerde ki otobüs durağı kaldırılmalı buna benzer durakları tespit edip yerinin değiştirilmesi, yarım metre bir metre kaldırıma ağaç ve elektrik direği dikilmemeli

Memet

14 Nisan 2019 Pazar 09:59

Yapılacak iş önce otobüs duraklarına park edenlere kaldırıma park edenlere yaya kaldırımın a park edenler çekici ile çekilip ceza yazılacak kim olursa olsun.adam ayı otobüs durağının dibine park yapıyor.

Emekli yzg

13 Nisan 2019 Cumartesi 22:32

Heryere kavşak istiyoruz başkanım. Yzg konuştu mu zengin belediyeyiz diyordu. Zengin olsak nolur kullanmadıktan sonra parayı. Kavşak yapmadıktan sonra ısparta için kullanmadıktan sonra o oarayı. Belediyenin parası olsa ne yazar...

merko kavşağı trafik ışığı

13 Nisan 2019 Cumartesi 22:31

ışıkkent ve muzaffer türkeş arasındaki eski merko düğün salonu kavşağı. 255. cadde. çalışmaları ilgi ile izliyoruz.

ucuz konut

13 Nisan 2019 Cumartesi 22:20

konut konut konut

Kafa yoran 2

13 Nisan 2019 Cumartesi 20:35

6. Cuma ve salı pazarının acilen trafik dışı bir böl****e alınması7. Mimar Sinan ve 6 mart caddelerine tek sıra bile olsa parka izin verilmemesi.8. 24 saat çöp toplayan kamyonlara derhal müdahale edilmesi.9. 15 ve 03 plakalı araçların şehre alınmaması (biraz şaka biraz ciddi)10. Şimdilik bu kadar beğeni gelirse az daha yazarım.

Kafa yoran

13 Nisan 2019 Cumartesi 20:31

Yapıcı olsun istiyorum.1. Asla durağa yanaşmayan otobüsler.2. Işıklara yakın mesafede yapılan usulsüz ama asla cezalandırılmayan ikinci hatta bazen üçüncü sıra parklar. Örneğin merkez duraklardan hastane caddesinne çıkış, valilik önü, 6 mart caddesi vb.3. Mimar Sinan camiinde cenaze namazı ısrarı ve giderayak şehre eziyet alışkanlığı.4. Yaya geçitlerinde durma alışkanlığı olmaması ve özellikle bayanların yayaya kırmızı yanarken geçme ısrarı.5. Kesikbaş caddesinin acilen tek yön olması.

Üniversite personelleri

13 Nisan 2019 Cumartesi 20:04

Kolcelik Kavsağını yapın. Üniversite personelinin ömrü bu kavşakta bekleme ile geçiyor.

anadolulu

13 Nisan 2019 Cumartesi 19:30

Anadolu mahallesi 116 caddedeki kavşağa acil çözüm.insan hayatı yönünden çok tehlikeli bir kavşak.

Vatandaş

13 Nisan 2019 Cumartesi 17:52

Şehir içi hız sınırına uyalım, merhaba uygulatalım. Çarşıda yol kenarı park yasağı uygulayalım. Kurallara uyalım, merhaba uymayanlara yaptırım uygulayalım yeter.

Bilen kişi

13 Nisan 2019 Cumartesi 17:17

Aynen katılmak lazım, bu işi gerçekten bilenler çözer. Uzakta değil, ama tanıdık uzmanlar çözerse yumaktan daha kötü olur ulaşım. Bu iş planlama işidir ulaşım mühendisliği ile inşaat ile çözülemez. Çözerim diyen de yalan söyler. Bu konuda uzmanlar daha önce de beyanat verdiler çok kez. Yardım almak ve işi ehline bırakmak en doğrusu olur kanaati hasıl olmuştur.

Şehrin emini

13 Nisan 2019 Cumartesi 16:32

Şükrü başkana teşekkür ediyorum. Şehrin en büyük sorununun çözümü için start verilmiş. Ancak bu maratonda yarışanlar yanlış seçilmiş. Şehirciliği bilen trafiği bilen bir ekiple çalışılmalı encümen üyeleri iyi insanlar başarılı siyasetçiler ama sayın gözgün 15 yıldır 10 otomobili sıralı görmedi ki gördüğü dizilim 2 otomobil 1 traktör 1 patpat 1 at koşulmamış at arabası güneykentte de 7m’lik yol dışında yol var mı ki. Yönetmen başarılı senorya doğru ancak cast yanlış bu oyuncularla sonuç alınmaz.

Ispartalıyım

13 Nisan 2019 Cumartesi 16:30

Hiç yorumlarda trafik sorununu çözme adına arabaya binmeyelim,tasarruf edelim,ihtiyaç olduğunda kull****ım diye bir şey var mı yok ,Isparta küçük bir yer toplu taşıma araçları kullanılsa ve ihtiyaç olduğunda özel araç kullanılsa bu sıkıntılar yaşanmaz ,hiç kimse yakıt pahalı ,trafik çok yoğun edebiyatı yapmasın ,yoğunluk saygısızca aracını park edenler ve kullanmasını bilmeyen embesillerden kaynaklanıyor

çamur

13 Nisan 2019 Cumartesi 16:25

Tüm Cadde ve Sokakları Tek Yöne Çevirmeden Çözüm Yok

Ahmet karanfil

13 Nisan 2019 Cumartesi 16:14

Ya şu yollardaki kaşifleri bı kaldırın

Şeyma

13 Nisan 2019 Cumartesi 15:30

Hani ıspartanın bide konut sorunu vardı ona ne zaman el atacaksınız yoksa sizdemi milleti kandıracaksınız

Memet

13 Nisan 2019 Cumartesi 15:15

Öncelikle yaya geçitine park efeni otobüs durağına .kaldırıma park efeni hizaya ****k lazım. Sava ve doğa kolkejine kadar hız sınırı kamyonettede 70 olmalı.

Yak AKP Yak

13 Nisan 2019 Cumartesi 15:05

Başkan Bey Isparta Tırafiyi İçin Üzülme AKP Türkiye de Tırafik Sorununu Akar Yakıt Zamlarıyla Kökten Çözecek Dönmeyecek Tekerler Çalışmayacak Motorlar Böylelikle Tüm Türkiye'nin Tırafik Sorunu Çözülecek. AKP'nin Sayesin'de Millet Kökten Kontak Kapatacak Şartel İndirecek Enerji Harcayan Hiç Bir Şey Kullanılmayacak. AKP'ye Oy Verenlerin Sayesinde Oy Vermeyenler de Yanıyor. Yak AKP Yak Seni'de Bir gün Gelir'de ALLAH Yakr İNŞALLAH.

Vatandaş

13 Nisan 2019 Cumartesi 14:46

Adım başı hız kasisi ya da trafik lambası bir rahat bırakın da insanları trafik aksın. Trafiği yavaşlatarak trafik çözülmez. Emniyetin ordan çünür tarafına doğru giden şeritte yol felaket. çukur, yama, bozukluk takır tukur gidiyoruz altı üstü 100 metrelik yol ama nedense yıllardır düzeltilmedi.

şeyh şamil

13 Nisan 2019 Cumartesi 14:13

Maşallah Hızırbey,Asri Mezarlık,Muzaffer Türkeş,Adliye arası sadece HIZ KASİSLERİ'nden oluşmuş bir yol! Durmadan gaz fren! Yapanlara hakkımı helal etmiyorum! Cuma-Cts yollara dökülen trafik magandası,içkicilere ceza yazmaktan aciz olanların çözümü bu! O vergileri yol yapmak için alıyorsunuz, hız kasisi için değil! Bu anlayışla yollar yeni olsa ne olur? Bir de yeni yapılan yolları anında kazan muhterem müteahhitler var! Yol yenilendiği an akıllarına doğalgaz,su hattı almak geliyor; kazıyorlar!

HALI SARAYI OTOPARK

13 Nisan 2019 Cumartesi 14:06

Halı Sarayı Belediye altı otoparkına da bir el atsanız ne güzel olur...Saat 17.00'dan itibaren iki taraflı olarak çıkışlar eziyet haline geliyor; herkes sırada tek gişe...ya gişe sayısı her iki otoparka eleman konularak çıkış öncesi ödensin; ya da her iki tarafa da ayrı gişe konulsun lütfen...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR