23 Nisan 2024 Salı

ISPARTA SICAK ASFALTTA TÜRKİYE REKORU KIRDI

İl Özel İdare tarafından 205 kilometre olarak hesaplanan sıcak asfalt çalışmalarında rekora gidiliyor.

Isparta

Şuana kadar Isparta il genelinde 195 KM sıcak asfalt döküldü. Isparta Valisi Şehmus Günaydın ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'in asfalt patenti kurma çalışmalarının ardından rekora gidildi. Türkiye'de bir rekora imza atılarak en çok sıcak asfalt Isparta'da yapıldı.Bu hızla devam ederse 205 km olan hedef geçilecek.

Isparta İl Özel İdareden Fakılar, Çeltek, Armutlu, Yeniköy Karayaka ve Fele Köylerine 21 günde, 23 km Sıcak Asfalt Çalışmasınında sona yaklaşıldı. Geçtiğimiz yıl Isparta Valiliği İl Özel İdaresi tarafından köy grup yollarının sıcak asfalt yapılması planlaması yapılmıştı. Bununla birlikte 2017 yılı asfalt sezonuna hızlı başlayan Isparta İl Özel İdaresi bugüne kadar tam 194 km Sıcak Asflat Çalışması yaptı.

İlçemizde Fele, Karayaka, Yeniköy, Çeltek, Armutlu ve Fele arası tam 23 km sıcak Asfaltı 22 günde tamamlamak üzere olduğu öğrenildi.

FAKILAR MUHATARI MEVLÜT KARATAŞ;

MİLLETE EFENDİLİK YOKTUR, HİZMET ETME VARDIR

Fakılar Köyü Muhtarı Mevlüt Karataş, köy yollarının asfalt kaplanmasıyla daha modern ve güvenli bir yolda köylülerimizin ve bölge halkımızın seyahat edebileceğini söyledi. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün bir sözü vardır; ‘Millete Efendilik Yoktur, Hizmet Etme Vardır. Bu Millete Hizmet Eden, Onun Efendisi Olur’ Biz bu zihniyetle çalışıyoruz dedi. Bu hizmetin gerçekleşmesinde emeği geçen başta Sayın Valimiz, Milletvekilimiz, Genel Sekreterimiz,  Meclis Üyelerimiz ve  idaremizin değerli çalışanlarına teşekkür ediyorum.” dedi.

VATANDAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN

İl Genel Meclis Üyesi Galip Akyol yaptığı açıklamada “Amacımız ve vizyonumuz şehirlerimizde hangi imkânlar varsa köylerimizde de olmasıdır.

Köylerimiz yoluyla, suyuyla, arıtma tesisiyle, sıhhi deposuyla, sulu tarımı ve her şeyiyle gelişmiş ve hayat standartları yüksek olacaktır.

  Bu güzel hizmette en baştan beri emeği olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yapılan bu yollarımızı köylülerimizin korumasını istiyorum. Rastgele değişik sebeplerle kanal açıp bozmayalım.  Yollarımızı tahrip etmeyelim ki uzun ömürlü olsun. Bu duygu ve düşüncelerle Fele-Fakılar arası 23 km sıcak asfalt çalışmaları hayırlı olsun diyor, hepinize teşekkür ediyorum.”

HİZMETİN ADI; ÖZEL İDARE

Isparta İl Özel İdaresi Vatandaşlarımıza hizmetlerin en güzelini sunmak için çalışmalarımıza aralıksız olarak devam ediyor. şehirlerin imkânlarını köylerimize taşımak için var gücüyle  çalışan, kırsal alanda yaşayan vatandaşlarımızın memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmayı kendilerine hedef olarak belirleyen TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç’e, Isparta Valimiz Şehmus Günaydın’a, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu, Bayram Aydemir, Yol Şube Müdürü İlkay Özdoğan’a ve bütün İl Özel İdaresi Çalışan personeline ayrı ayrı teşekkür ederiz.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Migros kavşağı

16 Kasım 2017 Perşembe 15:34

İl özel idare önce kendi önündeki yola kaldırım yapsın.. Bitmek bilmeyen altgeçit inşaatının yanında daracık yolda araçlar ve yayalar kolkola, tozun, çamurun, az bir yağmurla bir karış suyun içinden geçiyoruz. Eninde sonunda o yolu genişletmek için özel idarenin duvarı yıkılacak. Bu iş insanlara eziyet etmek için mi en sona bırakılıyor?

..

15 Kasım 2017 Çarşamba 20:34

mehmet tönge yolu ne olacak orayada el atsanız 2-3 km zaten çok kötü oluyor kışın özellikle

memet

15 Kasım 2017 Çarşamba 19:55

çok güzel asfalt atılıyor.ama mermer kamyonları yolları mahvediyor.tırlar -50-60 ton arası mermer yüklüyor.gece özellikle taşıyorlar.fazla tonaja bakılması lazım.eğirdire devamlı ağırlık kontrolu 24 saat yapılması lazım.sayın valim.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR