19 Mart 2024 Salı

ISPARTA ŞEHİR HASTANESİ

Isparta Şehir Hastanesi Yeni Doğan Yoğun Bakım  servsisi  Onlarca yeni doğan bebeğin tedavi süreçlerinin başladığı serviste, personel adeta bebeklere anne şefkati ile müdahale ediyor.

Isparta

Doğum yapan anneler ise duydukları memnuniyeti dile getirirken, doğum yapacak anne adaylarına da Isparta Şehir Hastanesi’ni öneriyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Halktan Biri

23 Eylül 2017 Cumartesi 23:27

"Rıza" isimli yorumcu, haklısın. Nasıl bir saçmalıkla yapıldı o acilin yeri çok merak konusu. Geçen gün şahit olduğum konuyu söylemek isterim, Acil bir vatandaş geldi, giriş kapısından döndükten sonra yukarı ACİL bölgesine çıkıncaya kadar araba ve içindeki hasta resmen harap oldu, belki biraz sağl****en daha kötü oldu. Bunu yapan yetkililere sorunca neymiş efendim sağlık bakanlığı böyle emrediyormuş. Bırakın lütfen kandırmayın kimseyi. İlaveten birde hastane suyu foseptik kokmasa daha iyi olacak.

Turan berberli

23 Eylül 2017 Cumartesi 16:14

Yorum riza olan katılıyorum sana ACİL öyle bi yerdeki hasta oraya ulasmak icin baya mesafe katedecek Adı üstünde ACİL hemen hastaneye girdiginde Acil ilk yerde olması lazim

rıza

23 Eylül 2017 Cumartesi 13:13

acili öyle bir yere yapmışlar ki hasta ulaşana dek ölür. ayrıca hız kesiciler çok eşim bel fıtığı acile giderken zorlandı araba 10 gitse bile zıplatıyor. kaldırılmalı

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR