26 Nisan 2024 Cuma

ISPARTA ŞEHİR HASTANESİ İÇİN MEMNUNİYET ORANI AÇIKLANDI

Şehir Hastanesinden memnuniyet oranı giderek artıyor. 3 ay önce % 78 olan memnuniyet oranı % 91’e çıktı. Ortak kanaat: “Harika bir hastane”

Isparta

Isparta Şehir Hastanesinden vatandaşların memnuniyet oranı her geçen gün artıyor. Şehir Hastanesinden hizmet alan vatandaşlar arasında yapılan ikinci anket 3 ay önceki ankete göre memnuniyet oranının çok yükseldiğini ortaya çıkardı.

3 ay önce yapılan ankette Şehir Hastanesinden genel memnuniyet oranının % 78 iken, son ankette bu oran % 91’e yükseldi.

Ankette vatandaşlara sorulan sorular ve oranları şöyle:

1 - Şehir Hastanesinden genel anlamda memnuniyet: % 91

2 – Şehir Hastanesinde sağlık hizmetleri anlamında memnuniyet: % 82

3 – Şehir Hastanesinde sağlık hizmetleri dışında alınan hizmetlerle ilgili memnuniyet: % 94

4 – Şehir Hastanesinde en çok şikayet edilen husus: % 39 ile Acil Serviste bekleme

Hastane ile ilgili olarak daha önce yapılan ankette ise memnuniyet oranı % 78 olarak çıkmıştı.

Son ankette bir önceki ankete göre dikkat çeken önemli bir nokta ise hem sağlık hizmetleri, hem de diğer hizmetler alanındaki memnuniyet oranının giderek yükselmesi.

Hastanede en çok şikayet edilen husus ise Acil Serviste bekleme süresi.

Vatandaşlar hastane sistemin giderek oturduğunu ve hemen hemene aksayan bir yön kalmadığını belirterek:”Bir de doktorlara tıbbi sekreter verilse işlemler daha hızlı olacak. Ama genel anlamda her açıdan 5 yıldızlı otel ve sağlık hizmeti alıyoruz” şeklinde konuştular.

Vatandaşlar, temizlik, yönlendirme, güvenlik, otopark gibi hizmetlerin eksiksiz verildiğinin de altını çizdiler.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ıspartalı

25 Nisan 2018 Çarşamba 14:37

Arkadaşlar karalama kampanyası yapmayalım ben nisan 20 oradaydım inannın böyle bir hastanenin memleketimde olmasından gurur duydum.Hizmet süper Doktorlar mük****l Rabbim bu vatana bu millete zeval vermesin.

Mehmet Genç

05 Aralık 2017 Salı 11:00

Her şey güzel acildeki memur hastayı geri çevirdi buna ne dersiniz hasta başhekimin çocuğu olsaydı geri çevrilir miydi ?

ulus

30 Eylül 2017 Cumartesi 22:57

Emeği geçen herkese teşekkürler. ANCAK DOKTOR SEKRETERİ ŞART GİBİ GÖRÜNÜYOR.BİR DE KÖK HÜCRE TEDAVİSİ İÇİN ÇOĞU VATANDAŞ BURDUR DEVLET HASTANESİNE GİDİYOR ÜCRETSİZ DİYE . BU İSPARTA ŞEHİR HASTANESİNDE ÜCRETSİZ YAPILIR MI ACABA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

Ayhan ÇELEBİ

30 Eylül 2017 Cumartesi 21:12

saglık il müdürü, hastane yönetimi varmısın kapı girişine sandık koyalım veya internet ortamında oylama yapalım bakalım ne çıkacak.

qwerty

29 Eylül 2017 Cuma 21:19

acil tam bir rezalet konumda. ıspartanın acemi şoförleri oraya kaldırıma çıkmadan zor gider. üstelik araç parkı tam bir rezalet araç koyacak yer yok acilde. hastanenin arkasında keresteciler var. onların çıkardığı toz ve gürültü gündüz olaya tuz biber oluyor. yol ile hastane arasında kalan kerestecileri kaldırıp o alana araç parkı yapıp arkadan bir giriş açmak çok mu zor acaba??? belediye ne iş yapar acaba???n sağlık müdürlüğü bu konuda neden uyarmaz acaba???

Ali

29 Eylül 2017 Cuma 20:35

Yalan herhalde birtek başhekim oy kullandı olsa gerek

ispartali

29 Eylül 2017 Cuma 20:07

bu anket kime yapildi ya ? biz biye katilmadik ?

John Nash

29 Eylül 2017 Cuma 20:05

2 kez gittim, ikisinde de normalin çok üstünde bekletilip, sonuç alamadık. Sadece durum geçiştirilen bir yer olmuş. Sayelerinde Isparta'daki özel hastaneler dua ediyor; Bu şehir 'efsanesi'ni iyi ki açmışlar ki hastalar dönüp dolaşıp bize geliyor nasılsa diyorlar. Al burdan yak

Kamil Sönmez

29 Eylül 2017 Cuma 18:27

Hastane iyi hoş da bu yap-işlet-devret modeli yatırımların ödemesinde sıkıntıya girince %40 zammı geçiriyor devlet baba..

Sahipsiz

29 Eylül 2017 Cuma 16:30

Aç kaldık açıkta kaldık yıllarımızı verdiğimiz işimizden torpilsizsiniz diye çıkarıldık inşallah hak yiyip girenler haram olsun onlarada kalmasın o hastahane

isimsiz

29 Eylül 2017 Cuma 15:41

onca insanı ekmeğinden eden süper bir hastane onca çocuğu aç vırakan vabasını anasını işinden atan mük****l bir hastane bunlarıda yazsana sayın bomba32 kaç kişiyi işten çıkartıp torpillileri aldığınıda yazarmısın siz bunları hiç duymuyorsunuz görmüyorsunuz sanırım satın bomba32 çalışanları.saygılar...

Eğirdirli

29 Eylül 2017 Cuma 15:38

Acaba bu anketi kimler üzerinden yapıldı ben hiç memnun değilim üstelik şikayetçiyim araştırma yapmadan hemen ameliyat demek ne demek ya doğmamış çocuğu alacaktı böyle hastane mi olur

Bu yorumYayınlanırmı bilmiyorum.

29 Eylül 2017 Cuma 14:17

Evet çok doğru.mük****l bir hastane.çok mük****l olduğu için bir defa giden birdaha gitmiyor.nasıl mük****likse bu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR