25 Nisan 2024 Perşembe

ISPARTA ŞEHİR HASTANESİ'NDE İLK SİMÜLASYON

ISPARTA ŞEHİR HASTANESİ'NDE İLK SİMÜLASYON

Isparta

Yakın tarihte açılması planlanan Isparta Şehir Hastanesi'nin ilk simülasyon çalışması yapıldı. Hasta kayıt ve Kan alma kayıt modüllerinde yapılan çalışmada; sistemin çalışıp çalışmadığı kontrol edilerek hasta kayıt denemesi yapıldı. Yapılan kayıtların doktor sistemine düşmesi, poliklinik kapılarında bulunan ekranlara yansıması ve kan alma sıralamasının sistemde görüntülenmesi tek tek simülasyonla gösterildi. Kan alma kayıtları yapılan hastalara yapılacak işlemlerde yapılan çalışmalar kapsamında sergilendi.  


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MUSTAFA SERT

31 Ocak 2017 Salı 12:06

BOMBA 32,YE :YORUMUMU KISA SÜREDE YAYINLADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. SİZDEN BİR RİCAM VAR İSİMSİZ YADA BAŞKASININ İSMİNİ KULLANIP MAĞDUR EDİLEN KİŞİLER ADINA YAPILAN YORUMLARA LÜTFEN İZİN VERMEYİN. BEN İNAN ÇOK ÜZGÜNÜM BU YORUM (mustafa sert) ADLI YORUM BENİ ÇOK ÜZDÜ KİMSENİN İŞİ VE AŞINA KARIŞAMAM HADDİM DE DEĞİLDİR.LÜTFEN BU TÜR YORUMLARA ENGEL GETİRİN.

MUSTAFA SERT

31 Ocak 2017 Salı 11:24

ARKADAŞLAR AŞAĞIDA İSMİ GEÇEN MUSTAFA SERT BEN DEĞİLİM. TESADÜFEN BİR ARKADAŞ GÖSTERDİ AMA BENİMLE HİÇ ALAKASI YOKTUR. BEN ŞU HASTANEDE ÇALIŞIYORUM ANCAK YA İSİM BENZERLİĞİ YADA KASTİ OLARAK YAPILMIŞ BU YORUMU GEREKİRSE "IP" ADRESİNDEN ARAŞTIRABİLİRSİNİZ. LÜTFEN YA YANLIŞ YAPILDI YADA KÖTÜ NİYETLİ.

Bomba

28 Ocak 2017 Cumartesi 21:08

Sdu araştırma hastanesinde işini dört dörtlük titizlikle yapan 14 yıldır hizmet vermiş bir yöneticiden bahsederken biraz Adil olmalisiniz insanların nereli olduğu sizi hiç ilgilendirmez bu ırkçılığa girer mardinli olmak suçmu yani siz ne demek istiyorsunuz sırf bu sözünüz için ırkçılıktan mahkemeye verileceksiniz gazete nin ilgilileri bu yorumları okumuyor mu acaba lütfen hakaret içeren yorumları kaldiriniz bu içi yanmış kıskançlıktan çatlayan adamın yazdığı yorum mesela :)

mustafa sert

27 Ocak 2017 Cuma 08:51

DR adlı kullanıcı galiba şu an çalışanlardan biri siz önce hastaya güler yüzlü ve iyi hizmet etmeyi öğrenin insanlara bağıra çağıra sanki zorla orada oturtuluyormuş gibi azarlayarak hizmet olmaz yok yetişmiş personelmiş!!! sanki tıp doktoru birilerinin torpiliyle gelmiş oturmuş doktorun yanına hem nerede hasta mahremiyeti hastanın doktora anlatacağı mahrem ve özel şeyleri sizin de duymamanız gerekir o yüzden bence güler yüzlü ve otel işletmesi gibi bir hizmet bekliyoruz bu hastaneden :)

recai

26 Ocak 2017 Perşembe 14:21

ısparta dışında ıspartalı bircok sağlık personeli ıspartalıya hizmet için bekliyorrr.açın kadroları yeni hastanemizde hizmet verelim..

Hizmet iyi ama

26 Ocak 2017 Perşembe 14:14

Hastanenin büyüklüğü insanı yorar gibi geliyor. İçini daha görmedik ama, kan alma, röntgen gibi üniteler polikliniklere uzak ise, durum zor. Hasta adam zaten zar zor yürüyor. Bu iş sıkıntılı.

Mert

26 Ocak 2017 Perşembe 00:19

Sıkıntılı bir durum. Hastalara binalar yada yeni odalar bakmayacak. Çalışanlar tedirgin. İnsan faktörü göz ardı ediliyor ve büyük hata yapılıyor. Burada hizmeti insan verecek ama hizmeti vereceklere yük bindiriliyor. İşi bilen yardımcı sağlık personelleri sayısı azaltiliyor. Sekreter sayısı azaltiliyor.Bu işin yurumesinde sıkıntı yaratacak.

serdal mert

26 Ocak 2017 Perşembe 12:01

SEN KAÇ TANE HASTANEDE YÖNETİCİLİK YAPTIN.

mustafa sert

26 Ocak 2017 Perşembe 08:39

Siz zannedersem hali hazırda çalışan yardımcı personelsiniz işi bilmek vatandaşa bağırıp çağırmak doktorlara dahi arkasındaki insanlara güvenip posta koyan kişilerden mi bahsediyorsunuz çoğunuz biri yada birileri tarafından torpille gelip sanki orada zorla oturtuluyormuşcasına vatandaşa kötü davranıyorsunuz.Bence özel işletme zihniyeti bu problemi çözecek.

MEHMET

26 Ocak 2017 Perşembe 08:36

BU Dİ BAŞLILIKLA YOZGAT HASTANESİ OLDUĞU GİBİ BURASIDA BATAR İNSANLAR MADUR OLUR

Dr..

25 Ocak 2017 Çarşamba 20:08

Similasyonla falan olmaz o islerr once dr yanina sekreter verinn sekretersiz calisamayacak en az 150 dr var 80-90 hasya bakan dr lar 30-40 hasta bakacak acildiktan sonra keske devlet hst kalsaydi diyecek vatandas kurulu duzene comak ****k bu

Dertli insan

25 Ocak 2017 Çarşamba 19:42

Hayırlı uğurlu olsun tüm Ispartamıza ve halkımıza

kartal

27 Ocak 2017 Cuma 21:21

hayırlı olsun

erkan

26 Ocak 2017 Perşembe 09:33

yorumlardan birisi mardinliye verildi işletme diye yazmış . nekadar komik duruma ddüşüyor insanar . arkdaş türkiye demokratik bir ülke isteyen istediği yerde ihaleyi kazanırsa orda hizmet verir . çok ayıp yazdığın. sen kazansaydın. bölüçü olmayın bütünleyici olun . kim vatandaşa hakı olan hizmeti veryorsa ondan allah razı olsun. veselam

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR