20 Nisan 2024 Cumartesi

ISPARTA SANAYİ ESNAFINDAN ZEYTİN DALI’NA DESTEK

ISPARTA SANAYİ ESNAFINDAN ZEYTİN DALI’NA DESTEK

Isparta

Afrin harekatına Gül Küçük Sanayi Sitesi esnafından bayraklı destek geldi. Kooperatif binasına asılan dev Türk Bayrağının ardından sanayi sitesindeki esnaflarda işyerlerine astıkları Türk Bayrakları ile Zeytin Dalı operasyonu destek verdi. Türkiye’nin Suriye’nin kuzeyindeki terör gruplarına karşı başlattığı Zeytin Dalı operasyonuna halk desteği giderek artıyor. Geçen gün Isparta Belediyesinin başlattığı bayrak kampanyasının ardından, Gül Küçük sanayi sitesi esnafları da işyerlerine astıkları bayraklarla destek mesajı verdiler.  Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı kooperatif binasına dev Türk Bayrağı asarak, “milletimiz, terör gruplarını dağıtmak için Afrin’de görev yapan Mehmetçiğin arkasında, devletinin destekçidir. Sanayi esnafı olarak her konuda olduğu gibi Afrin harekatında da devletimizin yanında olduğumuzu göstermek istedik ve işyerlerimize şanlı bayrağımızı astık” dedi. Sanayi Sitesindeki işyerleri astıkları Türk Bayrakları ile Afrin harekatının arkasındayız mesajı verdiler.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Partalı

25 Ocak 2018 Perşembe 00:19

RABBİM afrin deki mehmetçiğimizi korusun inşallah tekrar ailelerine dönmeyi nasip etsin RABBİM güçlerine güç katsın düşmanın kökünü kazıyıp yuvalarını gelmeyi nasip etsin inşallah

Esnaf

24 Ocak 2018 Çarşamba 15:25

3 yıldır işyerimde Bayrak asılı ve bundan onur ve gurur duyuyorum. Bayrak asmanın reklamı olmamalı çünkü bu bir vatandaşlık görevi!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR