25 Nisan 2024 Perşembe

ISPARTA SANATÇIYA DOYACAK

Isparta Atatürk Stadyumu, 12 Mayıs Anneler Günü';nde ünlü sanatçıları ağırlayacak. Bu dev organizasyonu SDÜ'lü 2 genç düzenliyor.

Isparta

   Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencilerinden Tuncay Bektaş ve Yasin Yaman, 12 Mayıs Anneler Gününe özel konser düzenliyor. 12 Mayıs Pazar günü Isparta Atatürk Şehir Stadyumu’nda düzenlenecek konsere ünlü sanatçılar Gülşen, Emre Aydın, Alexandra Stan, Ozan Çolakoğlu ve Ogün Sanlısoy katılıyor. Saat 18.30 ile 01.00 arasında düzenlenecek konserde Ispartalılar gönüllerince eğlenme fırsatı bulacak.

“BU MUHTEŞEM ORGANİZASYONU İKİ GENÇ DÜZENLEDİ''

            Daha önce SDÜ’de organizasyon işleri yapan Tuncay Bektaş ve Yasin Yaman, “Isparta’da üniversite öğrencilerinin ve halkın katılımıyla geniş kapsamlı bir konser düzenlemek istediler. Ayrıca annelerimizi de unutmadık. Anneler Günü dolayısıyla tüm annelerimize de konserimiz ücretsizdir. Annelerimizin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Tüm annelerimizin günü de şimdiden kutluyoruz. Son dakika böyle kaliteli eğlenceyi doyasıya yaşatmak istedik ve son dakika bombası patlattık. Tüm annelerimizi, gençleri ve halkımızı bekliyoruz” dediler.

            Konser biletleriyle ilgili  0546 861 55 71 nolu telefondan bilgi alınabilir. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR