19 Mart 2024 Salı

ISPARTA SANAL MARKETİ SEVDİ

ISPARTA SANAL MARKETİ SEVDİ

Isparta

Geçtiğimiz haftalarda sanalmarket32.com adresinde hizmetebaşlayan ıspartanın en büyük marketi sanal markete Ispartalılar yoğun ilgigösteriyor. Beş bine yakın ürünün satışının yapıldığı sanalmarket32.com gıda,temizlik, manav, Gül ve kişisel bakım ürünlerini hesaplı fiyatlara sunuyor.sanalmarket32.com'da siparişler 1 saat içinde ısparta merkezde bulunan heradrese ücretsiz teslim ediliyor. Teslimattaki tek şart alışverişin 25 TL veyaüstü bir tutarda olması.

sanalmarket32.com yetkilisi ve kurucusu Mehmet Baki Korkmazkonu ile ilgili sorularımızı yanıtladı.

- Mehmet beyyaptığınız iş gerçekten çok güzel ama bir o kadar da zor. Sanaldan marketürünleri satmayı planladığınızda bu zorlukların farkındamıydınız?

    - Evet, Biz buprojeyi ilk planladığımızda işimizin çok zor olacağının farkındaydık. Çünkü bizdiğer sanal satışlardan farklı olarak gıda ürünleri satacaktık. Yani kısasürede teslimat yapılmadığında yada iyi muhafaza edilmediğinde bozulmasımuhtemel ürünler. Ekibimizi buna göre hazırladık. Bizim satışını yaptığımızürün çeşidi yaklaşık beş bin. Her ürünü sürekli bulundurmamız gerekiyor. Veyine her siparişi en hızlı şekilde ulaştırmamız gerekiyor. Çünkü çoğu zamanbize sipariş verenler küçük bebeği olan bayanlar, bakıma muhtaç hastası olan vehastasının başından ayrılamayan Kişiler, yaşlılar. Birde tabi en çok çalışanbayanlar. Bundan dolayı biz kendimize 1 saate kadar teslimat yapacağız diyekural koyduk. Tabi bu durum sadece Isparta merkez için geçerli. Eğirdir Yalvaçgibi ilçelerimizden veya civar köylerden de sipariş talepleri alıyoruz amamaliyet kurtaramadığı için şu anda bu siparişlere maalesef cevap veremiyoruz.

    - Peki teslimatıyapmak için siparişte en alt tutar ne kadar?

    - 25 TL. Evet 25TL. Bu tutar veya üstü bir sipariş geldi mi ücretsiz bir şekilde kapıdateslimat yapıyoruz. Hem de 1 saat içinde. Ama müşterimiz bu daha çok çalışanbayanlarda oluyor, daha geç bir saatte mesela siparişi iş vakti öğlen veriyorakşam 5.5 da getirin diye not düşmüşse teslimatı o vakitte yapıyoruz.

    - Ödemeseçenekleri nedir sanalmarket32.com'da?

    - Sistem üçseçenek sunuyor: kredi kartı (sanal pos), kapıda ödeme (nakit) ve kapıdaödeme(kredi kartı).

    - Peki buürünlerin hepsi sizin mağazanızda var mı?

    - Ürünlerin hemenhemen hepsi bizim 230 metre karelik satış mağazamızda mevcut. Zaten Lezzet Avmmanav market adını verdiğimiz bu marketimizde Modernevler mahallesi IyaşSelçuklu Ortaokulu karşısında sıcak satış yapmaktayız. Yani sanalmarket32.comhayali yada sadece sanalda olan bir işletme değil. Bunun bir gerçeği var.Fiyatlar ise hem mağazamızda hemde sanalmarket32.com da aynı. Fakat bununlabirlikte bizler Isparta'nın bazı iyi markalarının ürünlerini sanal markettesatıyoruz. Mesela kırmızı et ürünlerinde Gül et ile anlaştık. Müşterilerimiz etsiparişi verdikten sonra istedikleri ürünler Gül et tarafında anındahazırlanıyor ve ardından teslimatı yapılıyor. Yani evden sadece kasaba etalmaya çıksanız bizim hızımıza yine yetişemezsiniz. Baklava olayı ciddi. Bukonuya özel önem gösterdiğimizden Gaziantep Taşoğlu Baklava ile anlaştık. Bufirma kalitesini ispat etmiş ve Ispartalılar tarafından sevilen bir firma. Tabibunları söylüyorum ama biz sanalmarket32.com da bu firmaların ürünlerinimağazalarında ki satış fiyatı üzerinden evlere ücretsiz teslim ediyoruz. Evetaynı fiyat üzerinden burası çok önemli. Yine börek çeşitlerinde SarıyerBörekçisi, Turşuda Turşu Market tercih edipte sanalmarket32.com sanal raflarınaürünlerini koyup sattığımız firmalar.

    - Mehmet bey,Marketinizdeki manavı beğendim gerçekten güzel ve zengin bir manav olmuş.

    - Manav bizimkonseptimizin en önemli parçası. Ürün çeşitliliğinde her ayrıntıya dikkatettik. Mesela pahalı ucuz olmasına bakmaksızın her türlü meyve sebze veözellikle yeşillik çeşitlerini bulunduruyoruz. Çünkü müşterimizin diyelimkigece 12de taze bir naneye yada yeşil bir soğana ihtiyacı oldu o ürünün o saattebizde olması gerekiyor. Anlayışımız bu.

    - Saat kaça kadarteslimat yapıyorsunuz.

- Şu anda gece 01:30'a kadar teslimat yapıyoruz. IspartaMerkezde ki her bir noktaya. Ama biz yaz aylarında bunu gece 03:30'a kadaruzatmayı planlıyoruz.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

NADİRE

28 Şubat 2017 Salı 13:24

BAŞARILAR

soran adam

27 Şubat 2017 Pazartesi 11:03

çok saçma..göreceksin yediğini öyle alacaksın yok öyle gıdanın s****ı sıkıntıdır.

Sanalmarket32.com

26 Şubat 2017 Pazar 18:29

Isparta merkezdeki tüm mahallelere servisimiz vardır.

Mahalle sakini

26 Şubat 2017 Pazar 16:31

Akkent mahallesine servisiniz var mı?

İbrahim

25 Şubat 2017 Cumartesi 15:04

Baki bey çok güzel olmuş emeğinize sağlık Allah utandırmasın

Güzel bi hizmet ama..... Aması va garı:)

24 Şubat 2017 Cuma 22:57

Başarılar. Çok güzel bi hizmet. Ama makul fiyatlı olursa tutar. Çaykur filiz normal marketten çok daha paha lı:) yarın biri çıkar ucuza satar aman dikkat. Kazık yok

tebrikler

24 Şubat 2017 Cuma 17:36

başarılarınız daim olsun Güzel düşünülmüş Benim bildiğim kadarıyla yapılmayanı ya da yapılamayanı yapmışsınız.Allah utandırmasın yolunuz açık olsun

Sanalmarket32.com müşteri

24 Şubat 2017 Cuma 14:53

Isparta için çok güzel bir hizmet oldu. Fiyatlarda gerçekten çok hesaplı. Emeği geçenlerden Allah razı olsun.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR