28 Mart 2024 Perşembe

Isparta sağlıkta Türkiye’nin parlayan yıldızı

Isparta sağlıkta Türkiye’nin parlayan yıldızı

Isparta

AK Parti Milletvekili Adayı Haydar Kemal Kurt, Isparta Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Osman Aydın, Sağlık İl Müdürü Mehmet Karakaya, Sağlık-Sen Şube Başkanı Erdal Demiralay ve Sağlık-Sen üyeleri ile bir araya geldi.

Halıkent Düğün Sarayı’nda önceki akşam yapılan toplantıda sağlık alanında yapılan yenilikler ve radikal değişimlere değinildi.Isparta’nın sağlıkta Türkiye’nin parlayan yıldızı olduğuna işaret eden Haydar Kemal Kurt, “Tüm sağlık çalışanlarımız hastalara ve hasta yakınlarına davranış ölçüsüyle, kalitesiyle Türkiye’de adından söz ettirir hale gelmiştir. Bizim personelimiz, doktorlarımız, ebelerimiz, hemşirelerimiz ve sağlıkla ilgili tüm çalışanlarımız vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verebilmek için en iyi hizmeti verebilmek için çalışıyor. Bizler de onlara sağladığımız imkanları her geçengün daha da arttırmaya çalışıyoruz. Dünyada en önemli varlık olan insanın,mutlu ve sağlık içinde daha uzun yaşaması bütün kuruluşların, devletlerin temel hedefidir” diye konuştu.”

 

SAĞLIK YATIRIMLARI KONUSUNDA HIZLA YÜKSELİYOR

 

AK Parti hükümet tarafından Isparta’da sağlık konusunda hızla yükseldiğini söyleyen Haydar Kemal Kurt, “Isparta için yapılan sağlık yatırımları milyonlarca lirayı geçmiştir. Bu yatırımlar kapsamında Merkez ve ilçelere hastaneler, sağlık istasyonları yapıldı ve hastane ekipmanları alındı.Biz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Sağlık alanında daha iyi yerlere gelebilsin Isparta diye. Sizler de en iyi hizmeti verebilmek için çalışıyorsunuz. Halkımız tüm bunları görüyor zaten” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

adalet

24 Ekim 2015 Cumartesi 12:59

devlet memurları kanunun 125 maddesı vefat etmıstır

tabii

23 Ekim 2015 Cuma 14:11

Bu haberi yapanlara bu şarkıyı hediye ediyorum.https://www.youtube.com/watch?v=AcDn9hAKMso

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR