25 Nisan 2024 Perşembe

ISPARTA SAĞLIKTA HER GECEN YÜKSELİYOR

VALİ ÖZKAN ISPARTA’DAKİ SAĞLIK YATIRIMLARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Isparta

ŞehirHastanesinin inşaatı yükselmeye Başladı. Isparta Valisi Vahdettin Özkan,çalışmaları büyük bir hızla devam eden  Şehir Hastanesi İnşaat alanında  ve Bitme Aşamasına gelen Diş hastanesi ile İlSağlık Müdürlüğü hizmet binalarında incelemelerde bulundu.

Türkiye’de16 il arasında biride Isparta’da yapımına başlanılan ve  şu ana kadar yüzde 10’luk kısmı bitirilen Şehirhastanesinin yükselmeye başladı.

ValiVahdettin Özkan Yapımı Akfen Holding tarafından devam eden Isparta Şehir Hastanesialanında incelemelerde bulunarak inşaat hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Firmayetkilileri ardından Vali Vahdettin Özkan’a 3 boyutlu çizimler ile Hastanenin bölümlerini gösteren sunum yaparakbrifing verdiler.

İlSağlık Müdürü Dr. Mehmet Karakaya, İl Emniyet Müdürü Halil Altan  veİl Özel idare yetkilerinde katıldığıincelemede,  Vali Özkan daha sonra yapımıbitme aşamasına gelen  İl Sağlık Müdürlüğü hizmet binasında incelemelerde bulunarak ilgilerdenbilgi aldı.

IspartaValisi Vahdettin Özkan son olarak Diş Hastanesi olarak yapılan ve son rujlarınyapıldığı binada incelemelerde bulundu bölümleri gezdi yapılan çalışmalarlailgili bilgi aldı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR