28 Mart 2024 Perşembe

ISPARTA SAĞLIK YATIRIMLARI KONUSUNDA HIZLA YÜKSELİYOR

Isparta AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Ebe ve Hemşireler Haftası kutlamaları nedeniyle Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde tarafından düzenlenen programa katıldı.

Isparta

Isparta AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Ebe ve Hemşireler Haftası kutlamaları nedeniyle Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde tarafından düzenlenen programa katıldı.

Ebe ve Hemşirelere bir konuşma yapan Hastane Yöneticisi Uz.Dr Mehmet Topal ebe ve hemşireler haftasını kutlayarak, ‘Ebe, hemşire, sağlık personeli, doktorlarımız  bizim göz bebeğimizdir.

Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi olarak deneyimli personelimiz, kaliteli tedavi uygulamalarımız, hasta ve yakınlarına gösterdiğimiz ilgi, saygı ve sevgiyle sağlık sektörüne duyulan güveni sürdürmek bizim asıl görevimizdir.

 

Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde düzenlenen Ebe ve Hemşireler haftasına nedeniyle düzenlenen etkinliğine katılan AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Ebelik ve Hemşirelik; tarihi çok eskilere dayanan, temelinde insan sevgisi, şefkat, bilgi, beceri ile yoğrulmuş onurlu ve saygın bir meslektir. Sağlık, bireylerde vazgeçilmez ve hayatın her döneminde aynı önemi koruyan temel ihtiyaçlardan biridir.


Bu ihtiyaca cevap veren personel içinde en önemli meslek grubu ise, ebe ve hemşirelerdir. Dünyada en önemli varlık olan insanın, mutlu ve sağlık içinde daha uzun yaşaması bütün kuruluşların, devletlerin temel hedefidir. 

AK Parti hükümet tarafından Isparta sağlık yatırımları konusunda hızla yükseliyor. Isparta için yapılan sağlık yatırımları için 13 yılda 141 milyon TL ödenek harcandı. Bu yatırımlar kapsamında Merkez ve ilçelere hastaneler, sağlık istasyonları yapıldı ve hastane ekipmanları alındı. Ayrıca yapımı devam eden Bölge Hastanesi’nin de proje bedeli 573 Milyon TL. burada da Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine ait 255 yatak bulunuyor' dedi. Düzenlenen programa Sağlık İl Müdürü Dr. Mehmet Karakaya, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Osman Aydın,  Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi personeli, hemşire ve doktorlar katıldı.
























YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ispartali

14 Mayıs 2015 Perşembe 00:09

Şu idarecilerdenden hangisi Ispartalı?

ısparta ısparta

14 Mayıs 2015 Perşembe 21:37

hiç biri ıspartalı deyil benm kızım hmşire ama 3 yıldır atanamdı ayrıca kadın dogum çocuk hastanesi dar geliyo eski aletlr dolaplr teneke eski dökülüyo

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR