29 Mart 2024 Cuma

ISPARTA POLİSİNDEN ŞOK BASKIN !

ISPARTA POLİSİNDEN ŞOK BASKIN !

Isparta

Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce dernek ve lokaller denetlendi.

 

Asayiş Şube Müdürlüğünce, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak, suç işlenmesini önlemek ve işlenmiş suçların faillerini tespit edip,yakalamak için çalışmaları kesintisiz olarak devam ediyor.

 

Dernek ve lokallerde denetlemelerde bulunan ekipler, kumar oynanması için yer ve imkan sağlayan bir işyeriyle dernekte alkol ve sigara içilen işyerine işlem yapıldı.

 

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “İlimizde faaliyet gösteren Dernek ve Lokallerde “Kumar Oynanması, Alkol ve Sigara Tüketiminin Önlenmesi “ vb. suçların işlenmesini önlemek amacıyla mahkemeden alınan arama kararları ile Asayiş Şube Müdürlüğümüzce yapılan denetim ve çalışmalarda;

 

Pirimehmet Mahallesinde faaliyet gösteren bir dernekte yapılan denetim neticesinde, dernek içerisinde iki ayrı masada kumar oynandığı tespit edilmiştir.

 

Kumar oynanmasına konu masa üzerinde, 1.040 Türk Lirası para ile çok sayıda para yerine kullanılmakta olan çeşitli renklerde 79 adet renkli pul ve 212 adet iskambil kâğıdı ele geçirilmiştir.

 

Kumar oynayan 9 şahsa 5326 Sayılı Kabahatler Kanunun 34.Maddesine istinaden ayrı ayrı 208 Türk Lirası para cezası kesilmiş olup, Dernek yetkilisi O.H isimli şahıs hakkında “Kumar Oynanması için Yer ve İmkân Sağlama”suçundan gerekli yasal işlem yapılmıştır ve düzenlenen tahkikat evrakları adli makamlara gönderilmiştir.

 

Gülevler Mahallesinde faaliyet gösteren bir başka dernekte yapılan denetimde ise içeride bulunan masalar üzerinde açılmış ve açılmamış şekilde 27 adet bira şişesi ve kutuları ile kül tablası içerisinde söndürülmüş sigara izmaritleri tespit edilerek, dernek yetkilisi hakkında gerekli idari işlemler yapılmıştır” denildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandaş

05 Kasım 2015 Perşembe 00:25

cafeleri denetleyin cafeleri...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR