25 Nisan 2024 Perşembe

ISPARTA POLİSİNDEN KAÇAMADILAR...

ISPARTA POLİSİNDEN KAÇAMADILAR...

Isparta

Hızırbey Mahallesinde ikametine giren ve bindikleri Isparta plakalı bir araçla olay yerinden kaçan şahısları yakalamak için yapılan çalışmalar neticesinde plakası tespit edilen aracın ilimizde faaliyet gösteren bir araç kiralama şirketinden kiralanmış olduğu ve aracın teslim edildikten sonra bir başka Antalya plakalı aracın aynı kişiler tarafından kiralanmış olduğu anlaşılmıştır.

Yapılan kimlik tespitinde ise Asayiş Şube Müdürlüğümüzce daha öncede benzer suçlardan kaydı bulunan şahıslar oldukları anlaşılması üzerine kiralanan diğer aracın bulunması ve şahısların yakalanması için ekiplerimizce kontroller artırılmıştır.

Asayiş Şube Müdürlüğümüz ekiplerinin plakası tespit edilen aracın Yedişehitler Mahallesinde bulunan Kardeşler Parkı yanında bulunduğu ve içerisinde kimlikleri tespit edilen ve hırsızlık olayının failleri oldukları anlaşılan R.K., Y.B.Ü., M.Ö. ve G.O.Ş. isimli şahısların bulunduğu görülmesi üzerine şahıslar ekiplerimiz tarafından yakalanmışlardır.

Adli Makamlardan alınan arama kararı ile Yakalanan şahısların araçlarında ve üzerlerinde yapılan aramalar neticesinde 2 adet tornavida, 2 adet plastik eldiven, 1 adet Müşteki N.K. nın Zafer Mahallesindeki ikametinden çalındığı anlaşılan mont, Müşteki Ş.E. isimli şahsın Fatih Mahallesindeki ikametinden çalınan 18 adet imitasyon olduğu değerlendirilen takı, 1 adet gümüş yüzük, ayrıca bir adet müşteki D.D. isimli şahsın Muzaffer Türkeş Mahallesindeki ikametinden çalınan cep telefonu ve alüminyum folyo yasarılı vaziyette tek kullanımlık uyuşturucu madde bulunmuştur. Şahısların toplamdört ayrı “İkametten Hırsızlık” olaylarının failleri oldukları tespitedilmiştir.

Şüpheliler hakkında “İkametten Hırsızlık, Konut Dokunulmazlığını İhlal, Mala Zarar Verme” suçlarından gerekli işlemler yapılarak adli makamlara sevk edilmiş olup, çıkarıldıkları adli makamlarca R.K., Y.B.Ü., M.Ö. ve G.O.Ş. isimli şahıslar TUTUKLANARAK cezaevine gönderilmişlerdir.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR