29 Mart 2024 Cuma

ISPARTA POLİSİ TALİ YOLDAN KAÇMAYA ÇALIŞAN ARAÇTA UYUŞTURUCU YAKALADI

ISPARTA POLİSİ TALİ YOLDAN KAÇMAYA ÇALIŞAN ARAÇTA UYUŞTURUCU YAKALADI

Isparta

Isparta’da polis ekipleri, Sav beldesi uygulama noktasına gelmeden tali yola girerek kaçmaya çalışan aracı takip ederek yakaladı. Araçta ve araçta bulunan şüphelilerden uyuşturucu ele geçirildi.  

Olay bugün Isparta-Antalya yolu Sav beldesi yakınlarında meydana geldi. Narkotik ekiplerinin yaptığı çalışmada Sav beldesi uygulama noktasına gelmeden tali yola girerek kaçmaya çalışan araç yakalandı.  Araç içerisinde bulunan şüpheliler ve araç üzerinde yapılan aramada 3 paket halinde 2.25 ve 2.82 ve 0.18 gr eroin maddesi ve aparat ele geçirildi.

Şüpheliler R.B ve B.Ö hakkında uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçundan işlem yapıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Anti uyuşuk

19 Kasım 2018 Pazartesi 01:27

Bu uyuşturucu pisliğini bu memlekete getirenin de buna ortaklik edenin de bunu satanında kullananin da allah cezasını versin. Hiç acimasınlar polis silah sıkmış, o silahı sıkan eller dert görmesin. Her pisligi yapiyor bu maddeleri kullananlar, acınmasın bunlara. Helal olsun o polislere.

Sedat

18 Kasım 2018 Pazar 14:43

Bu polislerin mesai saatleri sorumlulukları 2 tane şark görevleri ve... Aylarca yoğun çalışıp aynı ücreti almaları resmi tatil bayram tatili hiçbir haklardan tamı tamına yararlanamamaları .Açıyorum onlara. Görevini gece gündüz yapıp gerek asayiş gerek narkotik gerekse güvenlik olaylarında kendilerini feda ediyorlar. Ama ne hikmetse gene de yaranamıyorlar. İşini yapana da rüşvetçi korkak vs vs herşeyi söylüyorlar. Bilmiyorlar ki sadece 1 gün görev yapmasalar nelerin olacağını.Allah polisimi krsn.

SAVLI

18 Kasım 2018 Pazar 12:32

Sav Adana hattı VaZifesini yapan polisleri suçlayıp durmayalım Herkes Çok güzel biliyorsa polis olsun Oturduğumuz yerden eleştirmesi çok kolay

Yörük

18 Kasım 2018 Pazar 12:23

Sav ad****ı arkadaş bu ne saçma bi yorumdur yahu keşke polis memurları şupheli araçlara nasil müdahale edeceklerini önce sana bi sorsalar demi... kurban ol sen bizim polisimize.

VATANDAŞ

18 Kasım 2018 Pazar 11:08

ısparta narkotik polis ve jandarmasını çalışmalarında kutluyor aynı çabayı komşu illerin kolluk kuvvetlerindende bekliyorum

Savlı drifit Kırali

17 Kasım 2018 Cumartesi 23:52

Benim anlamadigim bu uyuşturucu denilen illet antalya tarafindan geliyo devamli neden antalyada yapilan yeri bulamiyolar o kadar milletin dilinde zeytinköy dedikleri yer var polisler neden orayi basmiyo buralarda yakaliyolar..

gülkentli

17 Kasım 2018 Cumartesi 23:34

sav adana mısın nesin kaç kişiyin canı yanıyor bu ****tan sen hala polisi suçla

sav adana hattı

17 Kasım 2018 Cumartesi 23:15

kaçmış yakalamış niye ateş etmediniz. bunlar canı sıkıldımı ateş canı sıkılmadımı araçla peşinden gidip yakalar.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR