19 Nisan 2024 Cuma

ISPARTA POLİSİ ESNAFI BİLGİLENDİRDİ

ISPARTA İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde vatandaşları dolandırıcılık ve hırsızlık olaylarına karşı uyardı.

Isparta

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri tarafından hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karşı alınabilecek tedbirler hakkında hem vatandaşları hem de esnafı bilgilendirmeye devam ediyor.

Isparta çarşı merkezinde bulunan esnaflar, dolandırıcılık olaylarına karşı özel olarak hazırlanan el broşürleri ile bilgilendirildiler.Isparta’da çok sık yaşanmasa da ülke genelinde çok sık yaşanan dolandırıcılık olaylarına karşı Isparta polisi tedbirleri elden bırakmıyor.

Bilgilendirme çalışmasında esnafa örnek dolandırıcılıkolayları da anlatılarak çeşitli bilgiler verildi. Özel olarak hazırlatılan el broşürünün de esnafa takdim edildiği bilgilendirme çalışmalarında kontör dolandırıcılığı, aile içi kadına yönelik şiddet ve çocuk güvenliği hakkında bilgiler verildi. Bu gibi durumların tespiti halinde doğrudan polisiaramalarını istediler.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR