19 Mart 2024 Salı

ISPARTA PETROL TURİZM'DEN ANLAMLI DESTEK

ISPARTA PETROL TURİZM'DEN ANLAMLI DESTEK

Isparta

BOZDUR DÖVİZİ AL ÜCRETSİZ BİLETİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın “Yatağının altında döviz olanlar parasını altına dönüştürsün, TL`ye dönüştürsün. TL değer kazansın” çağrısına bir destek de Isparta Petrol Turizm’den geldi.

300 Dolar veya Euro bozdurup TL ye çeviren ve makbuzunu paylaşan herkese istediği yöne Gidiş-Dönüş bilet artık Isparta Petrol Turizm’den bedava.

Türk Lirası’nın değer kazanması için birçok firma ve esnaf dolarını bozdurup makbuzunu getiren vatandaşlara önemli avantajlar sağlayan kampanyalar başlatıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vatandaşlara dövizlerini bozdurmalarını söyleyerek, “Yatağının altında döviz olanlar parasını altına dönüştürsün, TL’ye dönüştürsün. TL değer kazansın. Bu adımları atınca birilerinin oyunu bozulacak” dedi.

Cumhurbaşkanının çağrısının ardından sosyal medya üzerinden TL’yi korumaya yönelik “Oyunu bozalım, dövizleri bozduralım” sloganıyla“#BozDoları” kampanyası da başlatıldı. Söz konusu kampanyaya Türkiye genelinde vatandaşlar destek oluyor. Pek çok vatandaş ellerindeki dolarları bozdurmaya başladı.

Tüm bu yaşanan gelişmelerin üzerine firmalarda da harekete geçti. Dolar bozdurduğuna dair makbuz getiren vatandaşlara önemli imkanlar sunan firmalar, böylelikle ülke ekonomisine katkı sağlamayı amaçlıyor.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Caner Yakar

05 Aralık 2016 Pazartesi 19:24

Cok yerinde ve guzel bir proje, insanimiz belesi sever, acaba bu sirket bir yerlerden destek almis olmasin?

R. ERTÜRK

05 Aralık 2016 Pazartesi 17:14

ÜLKEMİZİN ve BÜYÜK TÜRK MİLLETİNİN BEKASI İÇİN ÇALIŞAN, İNSANLARIMIZIN DİKKATİNİ ÜZERİMİZDEKİ SİNSİ HESAP ve OYUNLARA ÇEKEN; MİLLİ VE YERLİ OLMANIN, BU TOPRAKLARA AİT OLDUĞUMUZ BİLİNCİNİ UYANDIRAN, KATKIDA BULUNAN HERKESE TEŞEKKÜRLER.ATALARIMIZIN MİRASINA HEP BERABER SAHİP ÇIKALIM.

OĞUZHAN

05 Aralık 2016 Pazartesi 11:36

İYİ UYGULAMA AMA ŞUNU DÜŞÜNMEMİŞLER BİZİM HALKIMIZ ÖNCE DÖVİZ ALIR SONRA O DÖVİZİ SATAR ALACAĞI BİLETTEN AZ ZARAR EDİYORSA GİDER O MAKBUZLA BİLETİNİ ALIR GİDİŞ DÖNÜŞ BİLET 100 TL İSE VE DÖVİZ ALIP SATMAKLA 99 TL ZARAR ETSE BİLE O 1 TL İÇİN BUNU YAPAR BÖYLECE HEM BİLETİNİ BEDAVAYA ALMIŞ OLUR VE İYİ NİYETİ BİR GÜZEL SUİSTİMAL ETMİŞ OLUR AL SANA KAMPANYA

Hacı Yılmaz

05 Aralık 2016 Pazartesi 11:12

Diyanet de umre paralarını tl olarak alsın

doğan32

05 Aralık 2016 Pazartesi 10:49

Ekonomi bilmeyen adamlar ahkam keser oldu.Birde kraldan cok kralcılar var makbuz getirene bedava biletmiş ba baba babab bababa kampanyaya bak. dış yatırımcı gelirken dolarını bozdurup TL ye çeviriyor yatırım yapıyor ülkede,bunu yaparken pek şişirn geliyor geliyor bize. Eeee be adam giderkende TL sine dolar alacak tabi ülkesinde TL yi napsın. Esas mesele sen sağa sola fırça atıp yatırımcıyı küstürmiceksin.küstürürsen ağlğmğyacaksın.Haklı olmak yetmez güçlü olacaksın

bozkır

05 Aralık 2016 Pazartesi 09:18

Benzer kampanyaların arttırılması lazım, sosyal medyada yediğiniz içtiğiniz şeyleri paylaşacağınıza böyle şeyleri paylaşın

ALİ RIZA ŞANBAYATLI

04 Aralık 2016 Pazar 23:06

Allah vatanina milletine bağlı milliyetçi elini taşın altına koyan kardeşlerimiz den razı olsun ALLAH cc işinizi gücünüzü rast getirsin inşallah tekerinize taş degirmesin...

hasan hüseyin

04 Aralık 2016 Pazar 21:24

süpersin ıspartanın dikensiz gülü

Gürcan

04 Aralık 2016 Pazar 21:17

Büyüksün Isparta petrol

At nasılsa boş ortalık

04 Aralık 2016 Pazar 21:06

O doviz isini ilkonce Diplomasiz CB ve gemicikli akıllı oğlu yapsın bir görelim. Bu millette en çok dolar erdoğan ailesinde var. Baksanıza bankalara sığmadı ayakkabı kutularinda pardon kutucuklarinda sakladilar.

Bunlar

04 Aralık 2016 Pazar 20:33

Sırf boyle bı kampanyamsı yaptığınız için sızden bılet almıycaz! Bunlarla uğraşıcağınıza, döviz bagımlısı ve tuketım bagımlısı bır ulke olmaktan kurtulmanın yıllarını arayın! Kula, kulluk etmeyın!

serdar

04 Aralık 2016 Pazar 20:13

Çok güzel yerinde bir uygulama,amma vatandaş elinde avcunda ne kadar dolar varsa bozduracak peki devletimiz ne yapacak mesela Diyanet hac ,umre hala dolar bazında ve her yıl KHK gibi dolar bazında zamlanıyor,petrol aldı başını gidiyor ama devlet in eli hala bizim cep te nasıl olcak bu iş sonuç aynı düzen değişmedikçe düzülen değişmeyecek heralserdar

Adnan

04 Aralık 2016 Pazar 18:49

İYİDE AGA BENİM BOZDURDUĞUM DÖVİZİ BİRİLERİDE TOPLAMIŞ OLUYOR. Ben keriz yerine konmus oluyorum. Ayrıca bende döviz ne gezer, aybaşını getiremiyorum. AKPliler nekadar dolar bozdurdu? Herseye zam gelecek. Hükümet milletle dalga geciyor, zam dememek icin vergileri artırıyor. Ayrıca devletin yapmadıgı her zam hazinenin daha çok borclanması, devletin iflası demek. Bu dolar bozdur isi tükenmisliğin itirafı. Havalanı, köprüleri dolar üzerinden ucuk sayıda yolcu-araç garantili kazık fiyata yaptıran kim

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR