29 Mart 2024 Cuma

ISPARTA PARÇACIM AÇILDI

ISPARTA PARÇACIM AÇILDI

Isparta

Isparta Parçacım Oto Yedek Parça işletmesi haftasonu gerçekleştirilen görkemli bir açılış töreni ile hizmete girdi. AçılışaSüleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Fen EdebiyatFakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi  Prof.Dr. Suat Kolukırık, KOSGEB Isparta Hizmet Merkezi Müdürü Yurdun Yıldırım, ve çoksayıda davetli katıldı. Dualarla açılan işyerinin kurdale kemsini Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Fen Edebiyat FakültesiSosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi  Prof.Dr. Suat Kolukırık yaptı.

Açılışın ardından davetlilere Pilav, helva ve ayran ikramedildi. Sahibi İsmail Alyıldız ve Ali Dincer, Isparta halkınakaliteyi ucuza sunmak için çalıştıklarını belirterek; “9 araba markasının yedekparçada Parkende bayiliğini yapıyoruz. Burada aradığınız her türlü yedekparçayı bulabilirsiniz” dedi.

 

Isparta Parçacım Oto Yedek Parça YeniSanayi sitesi. 4. blok 3240 sokak No 21’de hizmete girdi. 100 metrekarelikdükkanda 9 firmanın bayiliğini alan 5 bin değişik ürün yelpazesi ilefaaliyetine başlayan Isparta Çarçacım Oto Yedek Parçak, bu sektörde oldukçaiddialı.

ALYILDIZ; “KALİTEYİ UCUZA

SUNMAK İÇİN HİZMET VERİYORUZ”

Şuanda 9 araba markası yedek parçasısattıklarını ancak, ileriki günlerde müşterilerden gelecek ihtiyaç taleplerinegöre dükkân konseptini daha da genişleteceklerini belirterek, konu ile ilgiliolarak yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Biz burada 9 araba markasının yedekparçada Parkende bayiliğini yapmaktayız. Isparta halkına kaliteyi ucuza sunmakiçin böyle bir girişimde bulunduk.

“VATANDAŞLARIMIZ BURADA YEDEK

PARÇA BULMAKTA ZORLANMAYACAK”

Halkımızın ve sanayi esnafımızınVOLKSWAGEN, AUDİ, SEAT, SKODA, OPEL, CHEVROLET, RENAULT, DACİA, FİAT gibimarkaların tüm yedek parçalarını bir adres. Eminim birçok Ispartalıvatandaşımız yedek parça bulmakta zorlanıyordu. Bu sorununu çözmek için buböyle bir iş yerini açtık. Allah utandırmasın. Araç sahipleri 9 araçmarkalarında tüm yedek parçayı burada bulabilirler” dedi.

“GELECEK TALEBE GÖRE

KONSEPTİMİZİ GENİŞLETECEĞİZ”

www.ispartaparcacim.com adresinde onlinesatışlarının da olduğunu ifade eden İşletme sahibi Alyıldız, konuşmasınındevamında şunları söyledi; “Şimdilik bu çeşitlerle açtık ancak ileriki günlerdemüşterilerden gelecek ihtiyaç taleplerine göre dükkân konseptini daha dagenişleteceğiz” dedi.

“İLKELERİMİZDEN ÖDÜN VERMEDEN

HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ”

Isparta Parçacım Oto Yedek Parça işletmesisahibi İsmail Alyıldız, Teknolojinin sunduğu imkânları en iyi şekildekullandıklarını da vurgulayarak, “Bugün, mal alımının ilk aşamasından, sonaşamasına kadar tüm basamaklar, %100 bilgisayar ortamında ve barkodlu birşekilde satışlarımız yapılmaktadır. Kurulduğu gün, ‘en iyi şekilde hizmetvermeyi’ prensip edinen Isparta Parçacım Otomotiv Yedek Parça, istikrarlıbüyümesini, bu ilkesinden hiç ödün vermeden devam edecektir” açıklamasındabulundu.

İLETİŞİM:

Adres: Isparta Parçacım Oto Yedek Parça

Yeni Sanayi sitesi. 4. blok 3240 sokak No21

Telefon 0546 438 97 00 & 0246 212 19 16

Online satış : www.ispartaparcacim.com










 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ceyhan bulut

17 Şubat 2020 Pazartesi 14:45

Hayırlı olsun..malzeme, parça siparişi ve fiyatlarını öğrenmek için görüşülebilecek kişi veya yazışma adresinize varmıdır..malzeme ve üeün kodları ile fiyatlarını görebileceğimiz bir sayfanıza varmı varsa nereden ve nasıl ulaşabiliriz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR