18 Nisan 2024 Perşembe

ISPARTA ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIR

ISPARTA ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIR

Isparta

ISPARTA Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Yavuz, eski sigorta hastanesinin bulunduğu alana yapılan Kredi Yurtlar Kurumu'na ait 5 Bin kapasiteli yurtta konaklayacak olan öğrencilerin ulaşımda sıkıntı yaşamayacaklarını söyledi.

2017-2018 eğitim-öğretim yılı başlıyor. Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkan Yavuz, yeni eğitim-öğretim yılının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum dedi. Başkan Yavuz ayrıca, yeni yılda eski sigorta hastanesinin bulunduğu alana yapılan Kredi Yurtlar Kurumu'na ait 5 Bin öğrenci kapasiteli yurt için Özel Halk Otobüsü Kooperatifi olarak tüm çalışmalarını tamamladıklarını söyledi.  Yurdun yapım aşamasındayken otobüs seferleri ile ilgili çalışma yaptıklarını ve Isparta Valisi Şehmus Günaydın'a da bildirdiklerine kaydeden Başkan Yavuz, yurtta bir irtibat bürosu kurduk. Ve burada bir personelimizi görevlendirdik. Öğrencilerin ulaşım sorunu ile ilgili hiç bir sıkıntıları olmayacak. 2 körüklü olmak üzere otobüslerimiz hizmet verecek. Şehir Merkezi ve Üniversite Doğu-Batı Kampüsü olmak üzere seferler düzenlenecek. Cuma günü başlayacak olan seferlerimizde otobüslere kod verilecek. Yani öğrenci şehir merkezine gitmek istiyorsa numaralandırılan otobüse, üniversitenin doğu yada batı kampüsüne gitmek istiyorsa diğer numaralandırılan otobüse binecektir. 

Biz Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi olarak tüm çalışmalarımızı bu yönde tamamladık. Ve Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Cumhur Ziya Kurt beyle de görüştük. Isparta Valimiz Şehmus Günaydın ve Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Günaydın beye de bu çalışmamızı aktaracağız.

Öğrencilerimiz açısında hem şehir merkezine hem de üniversite seferlerinden hiç bir problem yaşanmadan ulaşımı gerçekleştireceğiz.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

öğrenci

15 Eylül 2017 Cuma 15:40

MEHMET YAVUZ BEY ARA SIRA HALK OTOBÜSÜNE BİNERSENİZ SEVİNİRİZ ............ ÇOKKKKKK MEMNUN KALACAKSINIZ

HEP BERABER GÜLELİM

15 Eylül 2017 Cuma 09:17

Basın tarafsız olur herkesin fikrini yaynlayın. Hep beraber Gülelim linkli yorumu yayınlayınız lütfen.

bir dost

14 Eylül 2017 Perşembe 22:43

duraklardan 65 yaş üstü ücretsiz diye almayıp geçtikleriniz oluyor.siz önce yaşlılara saygıyı öğretin şöförlerinize.almayacaksanız bu uygulamayı kaldırırsınız olur biter.

Öğrenci

14 Eylül 2017 Perşembe 21:15

46 numar yetersiç

R.Ertürk

14 Eylül 2017 Perşembe 20:52

Çünür Yenişehir mahallesi 276. Cadde ve diğer caddelerde yaşayanlar üniversite ve şehire ulaşımı nasıl olacak sayın başkan? Vatandaşa bu hizmeti sunmak anayasal bir haktır. Acilen halk otobüsü seferleri ve durağı istiyoruz.

R.Ertürk

14 Eylül 2017 Perşembe 20:50

Çünür Yenişehir mahallesi 276. Cadde ve diğer caddelerde yaşayanlar üniversite ve şehire ulaşımı nasıl olacak sayın başkan? Vatandaşa bu hizmeti sunmak anayasal bir haktır. Acilen halk otobüsü seferleri ve durağı istiyoruz.

SDÜ Öğrencileri

14 Eylül 2017 Perşembe 16:13

Bize yollara sığmayan halk otobüsü lazım değil.Üniversite ile çarşı merkezine tranvay veya metro olsa yeter.Yollar çok dar,trafik felç zaten.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR