26 Nisan 2024 Cuma

ISPARTA ONU O ISPARTA'YI ÇOK SEVİYOR

ISPARTA ONU O ISPARTA'YI ÇOK SEVİYOR

Isparta

AK Parti'nin Milletvekili Aday Adayı Pınar Taner Topsakal,temayülün ardından çalışmalara hız verdi. Isparta hem protokol üyeleri ve hemde esnafı ziyaret eden Milletvekili Aday Adayı Topsakal durmak bilmiyor.

AK PARTİ'DE 24. Dönem 4. sıra Milletvekili Adayı olan Dr.Pınar Taner Topsakal seçilememişti. Topsakal bu kez tekrar Milletvekilliği için sahaya indi. Temayül öncesinde parti teşkilatlarını ziyaret eden Pınar Taner Topsakal temayülün ardından ise protokol üyeleri ve esnaf ziyaretlerine başladı. ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen'i ziyaret eden Topsakal daha sonra esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mehmet

06 Mart 2015 Cuma 23:17

Ben Ispartalıyım,Isparta neden Onu çok Seviyor açıklar mısınız? neden çoğunlukla Ak parti adayları gündemde tutuluyor. Tarafsız habercilik mi? Yoksa Reklam mı?

AKP BİTİK

06 Mart 2015 Cuma 11:13

HEPİMİZİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTILAR. ARTIK AYAKKABI KUTUSU DENİLİNCE SİZLERLE AYNI ŞEYİ DÜŞÜNÜYORUM. ALDATILMIŞIZ. BOŞ ÇIKTI. BUNLAR DA HİKAYE, SOYGUNCU HIRSIZ ÇIKTI. ARTIK EKONOMİ UÇMUYOR. ÜRETİM DURMAYA BAŞALDI. İNSANLARIN UMURUNDA BİLE DEĞİL AKP. GİDERLERSE GİTSİNLER. GANDİ KEMAL BİLE GELSE KIRK DEFA DAHA İYİDİR. 28 ŞUBAT DİYE DİYE DAHA BETERİNİ YAŞIYORUZ. SIKILDIK BUNALDIK ARTIK.

DESTEKLİK VE GÖNÜL KOYMA.

06 Mart 2015 Cuma 10:26

Dr.pınar hanımı destekliyoruz fakat,gönen e ziyarete gelen pınar hanım,kendisininde bir sağlıkçı olmasına rağmen,gönen 112 yi ziyarete gelmemesine gönül koyduk..

Eyyy Pensilvanya!

06 Mart 2015 Cuma 00:52

Hiç kimse kusura bakmasın ama genel merkez "paralelle mücadele edecek" ve "elini kaldır deyince kaldıracak, indir deyince de indirecek" vekil arıyo. Başka kritere bakmayacaklar haberiniz olsun. İkinci madde konusunda hiç tereddüdüm yok ama ilk maddeyi Pınar Hanım sağlayamaz.

Orhan Baba

05 Mart 2015 Perşembe 20:58

Cevremde butun partilerde secmen dostlarim arkadaslarim var her birinin oyu bana bendende Pınar hanıma.. destek olacagiz yeterki eskiler gitsin ozellikle ilk ucte olsun secilecegine inaniyoruz pınar hanim siyaset degil hizmet ehli olacagına inaniyoruz. Biliyoruz

ONUR

05 Mart 2015 Perşembe 17:57

Ispartanın gelecegi için , Isparta'yı yenileştirebilecek , Ispartayı baştan aşagı degiştirebilicek , çalışkan , dürüst , ezilenlerin yanında olan Ak Kadınların Ak yüzlü kadını , Ispartanın Degişebilmesi için Pınar Taner Topsakal

Onur kardeşim

05 Mart 2015 Perşembe 19:55

Pınar hanımın hayranısın her haberde olsun faceb****taki paylaşımlarında olsun pınar hanımı yalnız bırakmıyorsun allah dualarımızı kabul eder inşaallah pınar hanımı inş hep siz gibi onurlar onurlandırsın allah yardımcınız olsun sevgiler saygılar kuleönünden

ONUR

05 Mart 2015 Perşembe 17:56

Ispartanın gelecegi için , Isparta'yı yenileştirebilecek , Ispartayı baştan aşagı degiştirebilicek , çalışkan , dürüst , ezilenlerin yanında olan Ak Kadınların Ak yüzlü kadını , Ispartanın Degişebilmesi için Pınar Taner Topsakal

hilal

05 Mart 2015 Perşembe 17:44

Tebrikler.desteğimiz seninle.sen varsan oyumuz akp ye.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR