27 Nisan 2024 Cumartesi

ISPARTA MİLLİ EĞİTİMDE 2. DALGADA 225 ÖĞRETMEN AÇIĞA ALINDI

ISPARTA MİLLİ EĞİTİMDE 2. DALGADA 225 ÖĞRETMEN AÇIĞA ALINDI

Isparta

ISPARTA Milli Eğitim Müdürlüğü'nde 2. dalga operasyonu başladı. 225 Öğretmen açığa alındı. 

İSİM LİSTESİ 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

sinan türk

04 Eylül 2016 Pazar 20:58

kim bu feto denilen haine zerre yardım yataklık ettigse kat ve kat cezasını çeksin öğretmeni polisi savcısı kim varsa görevden direk alınsın ve bugüne kadar devletten aldıkları maaşları geri ödesinler mal varlıklarına el konlsun. bunların kuş kadar beyni yok dini öğrenmekmi istiyosun kara cahilmisin sen fetodan daha beyinsizmisinde onun peşinden gidiyosun beyinsizler kara cahiller ona akıl veren ALLAH sana boş beyinmi verdide onun peşinden gidiyosun ALLA okuyasın diye kuranı indirdi aç oku

Aaa

03 Ağustos 2016 Çarşamba 23:04

Zaten biz de herkes masum demiyoruz. Hakliyla haksiz ayirt edilsin. Gercekten bagini koparmayip hala elini kolunu sallayanlar var deniyor. Onlar gezerken devletin izin verdigi sendikaya uye olup cikti diye bu kadar insafsiz olunmaz. Ki herkes neyin ne oldugunu25 aralikta hemen anladi mi.Bu 2_3 ay surdu

Galip

03 Ağustos 2016 Çarşamba 09:42

yorumlara bakıyorumda herkes masum hiç kimsenin bi suçu yok maaşallah. herkes maduru, kandırılmışı oynuyor. 17-25 den sonra bi adam ısrarla sendikaya üye olmuşsa ne yaptığının farkındadır.

Namık Kemal

01 Ağustos 2016 Pazartesi 16:37

Memleket bitti; hala bitmedi sen, ben... / Bize bu halimizle, bizden başkası olmaz düşman!

mağdur

29 Temmuz 2016 Cuma 13:30

Önemli olan devam etmişmi etmemişmi ona bakılmalı. Gerçi madem tehlikeli bu sendika ve banka her ne ise zamanında faaliyetleri engellenmeliydi. İnsanların yanılmasına fırsat verilmemeliydi. Haksız yere yapılacak görevden almaların vebalini kimse tasıyamaz. Çünkü birçok kişi zor şartlarda okuyup bu günlere geldi. Herkesin bir onuru, ailesi, borcu, çocuğu var. Karar verecek olanların sorumlulugu cok buyuk. İnsallah aklı selim hareket ederler sebepsiz maduriyetlere neden olmazlar.

mağdur

29 Temmuz 2016 Cuma 13:23

İyi incelenmesi lazım.Kıramadığı biri nedeniyle sendikaya 1 ay üye olmuşlarda görünüyor. Üzerinden 2,5 yıl geçmiş istifa edeli bundan başka hiçbir irtibatı olmayan birinin görevden alınması hiç adil değil. Kaldı ki büyüklerimiz çıkıp yanıldık diyebiliyorlar ve hiç bir yaptırıma ugramıyorlar. Oysa bütün imkanları ellerindeyken tanıyamıyorlar, okyanus ötesine selamlar yollayıp ağlak mesajlar gönderiyorlardı. Kurumlara bunları yerleştiriyorlardı. Dolayısıyla sıradan vatandasın yanılması doğal.

ogretmen

28 Temmuz 2016 Perşembe 17:41

Benimde listede adim var. Sadece rica minnet bir ay girip daha sonra ciktigim sendikadan dolayi. Su ana kadar kendimin ve cocuklarimin haram lokma girmemesi icin ugrastim. Ne soru caldim. Ne birilerinden para topladim ne de birilerine para verdim. Sadece ogretmenim. Mudur ya da mudur yardimciligi icin ne cemaatin ne de ak partinin kapisini caldim. Her seyin en ince ayrintisina kadar incelenmesini istiyorum. Eger bu teror orgutune gercekten destek verdigimi kanitlarlarsa beni de assinlar.

kul hakkı

28 Temmuz 2016 Perşembe 17:38

Siz yazanları karıştırmışsınız ben kimseye katil çetesi demedim. Benim hakkımı yiyen kopyacılardan hesap sorulsun dedim

Yusuf ŞAHİN

28 Temmuz 2016 Perşembe 15:06

Sorular 2010 yılında çalındı. Çalanların ve bu yolla hak yiyenlerin yatacak yeri yok. Ama sen bilmeden etmeden konuşuyorsun. Meydanı boş buldunuz sallıyorsunuz. OHAL ilan edilmiş olabilir. Ama unutma ki burası hala bir hukuk devleti. Ona göre 10 düşün bir konuş bence. Ettiğin hakareti masumlar fitil fitil getirir burnundan unutma!

Yusuf ŞAHİN

28 Temmuz 2016 Perşembe 14:57

Ne biliyorsun bu listede olan kişilerin kopya veya başka bir yolla atandığını? Tek tek hepsini tanıyor musun? Üstelik katil çetesi demişsin. Benim kızdığım nokta bu. Sana listede adı olup suçsuz olanlar var diyorum. Buna rağmen hala hakeretlerine devam edersen olay açıklığa kavuştuktan sonra yargıda hesaplaşacağımızın garantisini veriyorum.

İpek

28 Temmuz 2016 Perşembe 12:48

Bu listede hiç aktif sene birkere bile üye olmayanlar var.eğitim bir senden hiç ayrılmayanlar var.bunlara hiç alakası olmayan insanlar var.umarım doğru hakkaniyetli bir soruşturma olur ve masumiyet kazanır

Yusuf ŞAHİN

28 Temmuz 2016 Perşembe 12:24

Bu listede hayatının hiçbir döneminde aktif sen üyesi olmamış aksine Türk Eğitim-Sen üyesi kişiler var. Yaşanan karışıklık muhakkak soruşturma aşamasında ortaya çıkacak ve bu durumdaki arkadaşlar aklanacaktır. Ardından aşağıdaki gibi hakaret içerikli yorum yazanlar hesap verecektir. Hiç merak etmesinler. .

Hakkı

28 Temmuz 2016 Perşembe 11:54

Yusuf şahin isimli arkadaş, muhtemelen gerçek ismini yazmıyorsun. Kopyacılardan hesap sorulsun demeyi hakaret olarak mı algıladın? Hayırdır bi yaran mı var ki ocundun?

süleyman

28 Temmuz 2016 Perşembe 09:31

Bu listede aktif sene hiç üye olmamış yani darbe girişimini bir müddet dahi olsa maddi olarak desteklememiş biri varmı?

Yusuf ŞAHİN

28 Temmuz 2016 Perşembe 07:42

Hakkı rumuzlu arkadaş! Sen hiç merak etme yaptığın bu yorumların cezasını hem dünyada hem de ahirette çekeceksin. Dedikoduyla ihbarla ismi bu listeye eklenmiş kişiler elbet benim yapacağım gibi seni mahkemeye verecektir. Kimse kimseye hakaret edemez.

Yusuf ŞAHİN

28 Temmuz 2016 Perşembe 05:55

Listede masum insanlar var. Sizden ricam bu yorumların hiçbirine dokunmayın. Masum insanlara hakaret eden özellikle HAKKI rumuzlu şahsı mahkemeye vereceğim.

Yusuf ŞAHİN

28 Temmuz 2016 Perşembe 05:22

Bu listede bariz hatalar var. Haberin ve yorumların çıktısını alıyorum. İşin aslı ortaya çıkınca aptalca yorum yapıp masum insanları suçlayan yorumcuları da bu işin asıl sorumluları ile birlikte mahkemeye vereceğim. Bilginiz olsun.

Sulh

27 Temmuz 2016 Çarşamba 23:34

Listeler yayinlayip insanlari tohmet altinda birakmak ve mesnetsiz, desteksiz ve ön yargili davranmak, Canım Turkiye'min sagduyulu olduguna inandigim insanlarina hiç yakismiyor. Lutfen on dusunup bir konusalim. Adaletin hukum vermedigi kisileri lutfen tohmet altinda birakmayalim. Buradaki kisiler SADECE surecin ihtiyati olarak suphelendigi MUALLİMLERDİR.

madure

27 Temmuz 2016 Çarşamba 22:43

Benim alın terim 17 yıllık emeklerim çalınırken nerdeydiniz. Ben kpss den 87 alıp kopyacılar yüzünden atanamadığım zamanda haktan hukuktan bahsettinizmi. İçinizden bazıları 6 yıldır benim hakkım olan maaşı alıyor.

Madur

27 Temmuz 2016 Çarşamba 18:09

Bakanlıklar açığa alınanların isimlerini açıkça vermezken siz nasıl insanların isimlerini boy boy burada sergiliyorsunuz?Her şey bitip de neticelenince de bu kadar duyarlı olacak mısınız?

Aci

27 Temmuz 2016 Çarşamba 17:23

Her zaman haksizligin karsisinda oldum kim kimin onune gecti ise allah zaten sorar hesabini turlu sikintilarla ogretmen olan ben uc bes cabulcunun yuzunden emegim zayi olursa kim bunun hesabini verecek akittigim her damla gozyasi insallah ahiretime sefaatci olur kimseye kirgin degilim ama insan iseniz bilmeden suclamayin milleti.kiz cocugu okumaz diyen bi koye kafa tutup tirnaklarimla calisarak geldim kiramadigim arkadaslarin hatrina girdigim bi sendikadan dolayi simdi tererust ilan edildim.

mustafa

27 Temmuz 2016 Çarşamba 17:22

Masum görünebilirsiniz fakat soruları çalanlara darbeye teşebbüs edenlere maddi yada manevi destek olmadınız mı. En azından görmezden gelip ses çıkarmadınız.

mümtaz

27 Temmuz 2016 Çarşamba 15:56

Neden yorumlarım yayınlanmıyor?

Aci

27 Temmuz 2016 Çarşamba 15:05

Ne kadar aciki soruları caldilar haksiz yere geldiler bunlarin.hepsi suclu diyenlere cevabim 3 sene oss calisip kazanan dersane parasini dersane kantininde calisarak odeyen kpss de 5000 soruluk kitaplari bitirmis olan bunlar.darbe yapti diyenlere hic bi alakam olmadigini soyluyorum.masumiyetimi allah biliyor iftira atanlar insaallah utanir.

hakkı

27 Temmuz 2016 Çarşamba 14:44

Yorumum silinmiş sebebini anlayamadım. Kopyacılardan hesap sorulsun demem kimi rahatsız etti?

Kul Hakkı

27 Temmuz 2016 Çarşamba 12:01

Bir Lafta Kopyacılara etsenize, Herkes kuyruk korkusuna yok benim kabahatim yok ben masumum diye ayak yapıyor bizim hakkımız yenirken nerdeydinz, o gün hak adına tek laf ettiniz mi? Hepiniz bu suça ortaksınız

Yusuf

27 Temmuz 2016 Çarşamba 11:19

İhanet şebekesinin başını çeken millete kumpas kurup masum insanların hakkına girip en sonunda halkına silah sıkan ve onlara yardım yataklık edenlere ise sözün sonuna kadar arkandayım. Ama bu listede masum insanların olduğunu vatanı ve bayrağı için gözünü kırpmadan canını verecek insanların olduğunu bil. Soruşturma sonunda masum olduğu belirlenecek olan insanlara mahcup olmama adına lütfen konuştuklarımıza yazdıklarımıza dikkat edelim.

Motosikletli

27 Temmuz 2016 Çarşamba 10:58

Her iki listede de nasıl olmuşsa haksızlığa uğramış öğretmenlerin isimleri var. Bir Süleyman Ayhan'ın, bir Ayşe Karatuğ'un, bir Muzaffer Erdemir'in bir Mustafa Kum'un bu listede ne işi var? Dürüst ve çalışkan tavırlarıyla tanıdığım bu kişilerin hiçbir suçla ilgisi olamaz. Muhbir, ispiyoncu marifetiyle insanlar mı lekeleniyor?

Adl

27 Temmuz 2016 Çarşamba 10:47

Halikent eski mudurunun(Murtaza) uye yaptigi 5 kisiyi de aciga almislar. Insallah ayiklama yapilarak surec surdurulur.

halim

27 Temmuz 2016 Çarşamba 10:06

nolcak bunlar para mı kazandı, emek mi çekti! her şey bedava geldi bunlara. hizmet, himmet deyip ülkeyi hortumladılar, adeta mafya gibi haraç aldılar. ne olacak o paralarla her türlü hainlikleri yaptılar. ama allah size dur dedi, inşallah allahın bu tokatı ile bir daha ayağa kalkamaz, milletten himmet deyip haraç toplayamaz ve o haraçlarla milleti öldürmeye kalkışmazsınız. alçaklar!

Emine Akgül

27 Temmuz 2016 Çarşamba 09:33

Bu listede bi sendika başkanı var fetö ile alakası yok. İl milli eğitim ne yapıyor yazik etmesin fetöcülerle aynı yöntemi uygulayıp masum insanların hakkına girmesin. Ah çıkar yıllar sonra er ya da geç...

Hakkı

27 Temmuz 2016 Çarşamba 08:56

Utanmadan haksız olanın hakkını deyip ortalığa hala velveleye koymaya çalışıyorsunuz. Adi mobingler. Abileriniz, ablalarınız bu bizden değil almayın bunu dediklerinde nerdeydi haksız olanın hakkı kimsede kalmaz yaygaraları! Herkes biliyor kalmıcanı ve şimdi bu dünyadakini ödüyor inşallah ödeyeceksiniz! Bir de bu yaptıklarınız karşılığını ahirette alıcaksınız.Katil çetesi!

Yusuf

27 Temmuz 2016 Çarşamba 08:26

Biz bu haberi cumartesi günü gelen mesajla aldık. Eşim o günden beri ağlamakta. İnşallah birşey çıkmaz müsterih ol dediğimde. Beni üzen bir şey olacak olması değil, masumların kanına girenleri destekleyen biri olarak görülmem dedi. Cumhurbaşkanımıza en koyu muhaliflere sırf başörtüsü serbestliğini getirmesi bile desteklenmesi için yeterli diyen ihanet gecesi sabaha kadar Fetih suresi okuyup dua eden hainlere en küçük meyli olmayan eşimin soruşturma sürecinde özen gösterelmesini beklemekteyim

mehmet

27 Temmuz 2016 Çarşamba 07:36

23 yıllık çocukluk arkadaşım var her şeyin muhabbetini etmişizdir 1 kere fetullah muhabbeti etmedik adını görünce çok şaşırdım. Öğrendim ki müdürü emri vaki ile kendi sendikasına aldırmış 2 sene öncede çıkmış sendikadan gel gör ki herkesi alıyorlar saçmalık

idam

27 Temmuz 2016 Çarşamba 02:50

hepsine idammmmm

kıme ne

26 Temmuz 2016 Salı 22:48

BAKİ YEŞİL YORUMUNA TESEKKÜRLER..Ahh Ah..CUMHURIYET HEPSİNİ KAPSAR.Ama hala anlamıyorlar.Herkesin anlayişi dini yaşayısı var..diğeri sana ne..Örnek ol güzel yaşa imrensinler senin anlayşına girsin..yeterın artık milli ve manevi toplumsaldeğerlere dokunmayın'hiç mi Cuma namazına gitmediniz.... Her Cuma bunu der imam.Şüphesiz Allah, adaleti, iyilik yapmayı, yakınlara yardım etmeyi emreder; hayâsızlığı, fenalık ve ****lığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor.

vatandaş

26 Temmuz 2016 Salı 22:03

Ne işiniz vardı Fetö denilen adamın okullarında camilerimiz ne güne duruyor kuranda var yasin kitaplarıda cami hocasıda var camiye giden dinsizmi oluyo sizler akıllanmazsınız şerefiyle okuyanlar byerlere yerleşemedi sizler soruları çalıp mazlumların hakkını çaldınız rabbim affedermi görmezden gelirmi hiç suçlu olanlar cezalarını çeksin inşallah...

Sacmalamislar

26 Temmuz 2016 Salı 21:53

Milli egitim müdürlüğü sacmalamis.Sadece sendika üyeliği var diye bu kadar kişi açığa alınmaz.Sapla samani iyi ayırt edin.Edemiyorsaniz da bi hukukcuya danışın

Rıza

26 Temmuz 2016 Salı 21:22

Ah Türkiye Cumhuriyetinin eğitim neferleri. Çıkar için bu örgüte dahil oldunuz. Menfaat için hak yediniz, hukuk çiğnediniz. Kendi evlatlarınızın menfaati için başka evlatların hakkını gaspettiniz. Şimdi hem işinizden oldunuz, hem de adınızı lekelediniz. Değdi mi? Benimde zamanında canımı yakmıştınız. Size beddua etmiyorum, Allah sizin sonunuzu nasıl olsa tayin eder. Şimdi cezanızı çekerken bir kez daha yüce adaletin terazisine dua ediyorum. Şimdi hesap vakti.

KENARDAN

26 Temmuz 2016 Salı 21:19

İKİ SENE ÖNCESİNE KADAR MALUM OKULLAR İÇİN ÇALIŞIYORDU DAHA SONRA MEVKİ ATLADI MÜDÜR OLDU ÖNCESİ MUAVİNDİ O OKULUN MÜDÜRÜ ALINDI VE GÖRÜYORUM Kİ BU ZAT MEYDANLARDA İKTİDAR YANLISI OLARAK ÖN SAFLARDA BUNUN YANISIRA SUÇSUZLUĞUNA İNANDIĞIM KİŞİLER VAR LÜTFEN İYİ ARAŞTIRIN

Salih

26 Temmuz 2016 Salı 21:11

Sizler neler yapmadınız, binlerce mazlumun hakkını ve ahını aldınız. İşte hizmet deyip, ders verdikleriniz, gece gündüz hizmet ettikleriniz milleti öldürmeye, bombalamaya gitti! İşte hak ettikleriniz, işte o sapığa olan kulluk ve hizmetinizin meyvaları. Toplayın şimdi!

Vatan

26 Temmuz 2016 Salı 20:42

Haksız olanların hakkı kimsede kalmaz makam yer içim şikayet edenlerin suçlama yapanların iki yakası bir araya gelmicek inşaAllah güzelce soruşturulur sapla saman birbirinden ayrılır.sesimi duyan varsa sesleniyorum telefon kayıtlarına kadar bakılsın kimsenin hayatıyla oynanmasın ödeyemezsiniz!

Bomba32

26 Temmuz 2016 Salı 19:03

Sayin editorumuz soruşturmadan aklanan hocalarimizin isim listesinide yayinlayacaginizi umuyorum.

Melih

26 Temmuz 2016 Salı 18:00

Bunlardan masum varsa ayıklansın Kopyacılar tespit edilip derhal atılsın. yoksa hakkımı helal etmem.

Ali

26 Temmuz 2016 Salı 17:27

Bu listede vaktiyle birilerinin ricasıyla malum sendikaya üye olup daha sonra bu yapının gerçek yüzünü görüp istifa edenler var. İnşallah adaletle soruşturma yapılır, alakasız kişilerin emekleri, gelecekleri heba edilmez.

Türk

26 Temmuz 2016 Salı 16:40

Burda benim babamında ismi var benim babam eskiden içindeydi kime anlatcaz biz derdimizi kim okutacak bizi nasıl doyurcaz karnımızı Tayyiple girdik biz sonra ortada kaldık böyle.hani var mı sesimizi duyan biri . Hain diye damgaladılar resmen darbenin ilk günü ilk koşan biz olduk biz ne tayip için ne başka biri için koştuk vatanımız için koştuk Allah her şeyi bilen ve görendir bu yorumu görenlerden dua istiyorum sadece başka çarem yok Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin bizler harcandık .

Baki yeşil

26 Temmuz 2016 Salı 16:05

İnsan azıcık kur'an bilse azıcık sünnet bilse bu hareketin hizmetle alakasını olmadığını anlar.Bunlar bı milletin en zeki çocuklarını beyin yıkama seansları ile İsrail ve neokanların cia ve mossad A pazarladılar 17 25 Aralık tan sonra haşa devam edenlere acımayın alırsanız Allah sizede acımaz çünkü bu basit bir ihanet değil tam bir haçlı Yahudi ittifakı saldırısı,masonlar dönmeler bunları niye koruyor sanıyorsunuz. Ancak çapraz sorgu ile yaşla kuru ayırt edilsin yoksa bu yapıya bulaşmayın yok.

Furkan

26 Temmuz 2016 Salı 15:57

17-25 aralık sonrası Feto beddua ederken; bu mevkide bir nasıl beddua eder bunun dinimizde yeri yok dediğimizde bize fetoyu savunanlar, ısrarla hizmet için çalışıyoruz diyenler.............. Listelerde.

Ak Partili

26 Temmuz 2016 Salı 14:52

Hem bu listede hem de Türkiye genelinde bu pisliklerle hareket eden herkesi atsınlar ve mal varlıklarını el koysunlar. Masumlar varda da Allah yardımcısı olsun. Yanlız hala bu olayları gördükleri halde hala neden bu pisliklerin yanında devam etmisler

ÖĞRENCİ

26 Temmuz 2016 Salı 15:44

Dünden bugüne haber sitenizde listeleri takip ediyorum. Buradaki öğretmenlerimin belkide 10 tanesinin(önceki listede var) dersine girdim. Geriye bende kalan hayal kırıklığı, sizler hocam nasıl maaşını aldığınız devlete hainlik yapabiliyorsunuz. Kutsal mesleklerden birini hiçe saydınız sizler öğretmen değilsiniz, olamazsınız. Yazıklar olsun..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR