15 Mayıs 2024 Çarşamba

Bakan Yerlikaya baş sağlığı mesajı yayınladı

Bakan Yerlikaya baş sağlığı mesajı yayınladı

Isparta

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, dün Isparta'da radar uygulaması görevine hazırlık yaparken otomobilin çarpması sonucunda şehit olan polis memuru Yonuz Turan için başsağlığı mesajı yayınladı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Isparta Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memuru Yonuz Turan'ın, uygulama noktasında geçirdiği trafik kazasında şehit olduğunu hatırlatarak, "Şehidimize Allah'tan rahmet; kederli ailesine, kahraman Emniyet Teşkilatımıza ve milletimize başsağlığı diliyorum. Makamı ali olsun." ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Hareber

30 Nisan 2024 Salı 11:48

Taraftar az bile yazmışsın. Ben polis değilim fakat yakınlarımdan polis olanlar var, çocuğum polis olacağına amele olsun ondan iyidir. Ne hafta tatili, ne bayram seyran tatili, 12şer saat çalış, gece görevden gel 4 saat sonra maç var, büyükler gelecek diye görev yaz. Birde hükümetin her daim en büyük destekçisi ol. Neyse kimseye polisliği önermem.

Mak

30 Nisan 2024 Salı 11:17

Çok iyi bir abimizdi şahsen tanırdım Allah rahmet eylesin

Taraftar

30 Nisan 2024 Salı 11:11

İçişleri bakanı mesajla olmaz askerine polisine bakacaksın 30 saat çalıştırıp mesai ücreti yok yemek yok onların çoru çocuğu yokmu adamlar evlerine gidemiyor yazık ya biraz insaflı olun

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR