25 Nisan 2024 Perşembe

ISPARTA MHP'DE FLAŞ KARAR...

Yaklaşan seçimlere rağmen parti disiplinine aykırı hareket eden Nuh Murat Sarıoğlu ve 4 partiliyi ihraç istemi ile disipline sevk etti.

Isparta

 Milliyetçi Hareket Partisi Yalvaç İlçe Teşkilatının Çarşamba akşamı yaptığı yönetim kurulu toplantısında aldığı karar ‘seçim öncesi bu ararı almak için adamda mangal gibi yürek olması lazım’ dedirtti. Yönetim, parti disiplinine aykırı hareket ettikleri gerekçesi ile Meclis üyesi Nuh Murat Sarıoğlu başta olmak üzere ilçe başkanlığına aday olan İlhan Yüksel, Fatih Gökhan Göde, Necmi Burdurlu ve Yusuf Ali Kalaycı’yı partiden ihraç etme kararı aldı. Yönetim adı geçenler hakkında aldığı kararı İl Disiplin Kuruluna gönderdi.

SARIOĞLU AK ADAYLAR İLE BERABERİM MESAJI VERMİŞTİ

30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den belediye başkan aday adayı olan ancak partisinin mevcut belediye başkanı Tekin Bayram’ı aday göstermesi üzerine ’40 yıllık kavağı devirmeye geliyoruz’ diyerek MHP saflarına geçen Nuh Murat Sarıoğlu kontenjan üyesi olarak belediye meclis üyeliğine gelmişti. 7 Haziran seçimlerinde Isparta’nın adayları olarak seçime girecek AKPartili adayların Isparta’ya gelişlerinde aralarında MHP’li meclis üyelerinden Doğan Turan’ın da yer aldığı 35 kişilik ekiple karşılamaya giden ve sonrasında AK Parti’nin Yalvaç’ta yaptığı programa da katılan Nuh Murat Sarıoğlu’nun istifasının istendiği ancak Sarıoğlu’nun geçiştirmesi üzerine yönetim tarafından disipline sevk edildiği öğrenildi.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIMLARI BAŞLARINA DERT OLDU

MHP ilçe Kongresinin yapıldığı günden bu yana özellikle facebookta partinin aleyhinde paylaşımlar ve yorumlar yapan 4 partili de disipline sevk edildi. Bu paylaşımların ve yorumların ekran görüntülerinin yönetim tarafından alınarak dosyalandığı ve şahısların ikaz edildiği ancak yine de devam etmeleri üzerine ihraç kararı alındığı ileri sürüldü.

MANGAL GİBİ YÜREK VARMIŞ

İlçe yönetiminin seçimlere 1 ay kadar zaman varken böyle bir karar almasına şaşıran vatandaşlar, ‘Böyle zamanlarda siyasiler seçim yaklaşıyor diye bazı şeyleri görmezden, duymazdan gelir. Ancak MHP yönetimi bukararı alarak hatası olanı affetmeyiz mesajı vererek partide disiplinisağlamaya çalışmakla büyük bir cesaret örneği gösterdi. 30 Mart yerel seçimleri öncesinde benzer bir olay AK Parti’de yaşanmış ancak bizzat Başbakan tarafından ihracı istenen kişiler ihraç edilmeyip olay hasır altı edilmişti. Ne diyelim başkan ve yönetimde mangal gibi yürek varmış sözü sanırız bu olayın üzerine cuk diye oturur’ dediler.

SARIOĞLU AK PARTİ’YE GEÇECEK Mİ?

Milliyetçi Hareket Partisi’nden ihraç edilmesi istemi ile İl Disiplin Kurulu’na sevk edilen Belediye Meclis üyesi Nuh Murat Sarıoğlu’nun ihraç edilmesi halinde AK Parti’ye geçip geçmeyeceği merak konusu oldu. Ayrıcaihraç edilmezse Sarıoğlu’nun İlçe Yönetiminin bu kararı karşısında nasıl biryol izleyeceği de merak ediliyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

mhp

04 Mayıs 2015 Pazartesi 12:38

murat sarı oglu akp adam yerine katmadı mhp den 1 sıra bel mec üyesi olmuş hala akp nin yanın da olmaya calışıyor zaten seni silmiş akp hec olmassa ceneni tutda yerindekal

ispartali

04 Mayıs 2015 Pazartesi 12:37

Zorla guzellik olmaz insanlar hur olmali dogruya dogru yanlisa yanlis.adamlar güzelligi Ak partide görüyorsa ****et dogal

selim

04 Mayıs 2015 Pazartesi 12:29

tam seçimde güçlü bir hal alırken bu hareket oy kaybettirecek genel başkandan başlayın tüm yönetişcileri değiştirin.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR